Niechęć do potomstwa

Każdy ma prawo do wyboru takiego życia jakie chce. Nie cierpię generalizowania! A to, że jak kobieta, to musi chcieć mieć dziecko, bo jak nie to znaczy że coś z nią jest nie tak, albo tylko mówi że nie chce a tak naprawdę to chce.WRRR...
Tak samo facet ma prawo wybrać życie bez dzieci i nikt nie powinien się temu dziwić. Jedyne co jest ważne i moim zdaniem wymagane to być SZCZERYM i powiedzieć partnerce/partnerowi że takie ma się zdanie w tym względzie. I kropka.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Niechęć do potomstwa

po jaki kij zakładasz nowy wątek skoro taki już istnieje ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ponieważ nie chcę uczestniczyć w dyskusji. Oznajmiam swoje zdanie. Nie jesteś zbyt lotny/a?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

już uczestniczysz, a twoje zdanie, jako osoby anonimowej, na uwaga FORUM DYSKUSYJNYM, jest po prostu słabe....nie od tego jest forum
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Forum jest także a może przede wszystkim właśnie do tego. A twoja opinia na temat mojej wypowiedzi jakoś mało mnie obchodzi, ale cieszę się, że stała się ona impulsem do twojego błyskotliwego wpisu. Czyli jakiś pozytyw jest
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

to ty jak widac, nie dyskutujsz, a to juz 3cia wypowiedz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (101 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Nie dochodzę (9 odpowiedzi)

Witam. Mam problem. Od pewnego czasu współżyje z partnerem. Uprawiamy seks dość często, ale ja...

CO Z TYMI OFERTAMI PRACY? (12 odpowiedzi)

Przeglądając ogłoszenia z ofertami pracy, nie trudno zauważyć, że wszystkie oferty są skierowane...