Nigdy więcej

Praca w Progres to jak prostytucja, alfonsem jest Progres który bierze za nas kasę a my jesteśmy prostytutkami wykorzystywanymi.
Pracując w markecie do którego skierował mnie progres przez tydzień byłem wykorzystywany do wszystkiego, miałem być do wykładania towaru a byłem od wszystkiego za marne grosze... Wyzysk ze strony marketu na maxa bo nie jesteś ich pracownikiem i nie muszą o ciebie dbać tylko zapier... Po prostu chandel żywym towarem. Ty jesteś robolem i zapier...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nigdy więcej

Normalka wszedzie tak jest w posrednictwach... A od czlowieka posrednictwo dostaje min. 12zl za h, umowa zlecenie wiec składki śmieszne.. Nic tylko pośrednictwo otwierać!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nigdy więcej

No teraz to otwierać pośredniaka już nie ma co - za duża konkurencja... Lepiej założyć z własnego kapitału firmę pożyczkową i działać wg. mechanizmu wypracowanego przez Szybką Pożyczkę i Marcina P. - właściciela Amber Gold. Wtedy będzie miało na słynne ośmiorniczki, pobyt na Riwierze Francuskiej w pełni sezonu i nie tylko. Aha i trzymać się zawsze blisko polityków obozu aktualnie rządzącego (obecnie lepiej zapraszać w gości posłów PiS), prokuratorów, wysokich urzędników państwowych oraz Kościołowi hojnie dawać na tacę na każdej Mszy św. i wspomagać finansowo Ojca Dyrektora.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...