Szkoła bezpłatna - Warto! (20) Szkoła jest bezpłatna, problemy mogą mieć jedynie Ci, co zapisali się dla... Magda Żenada (1) Tyle w temacie. Gość Polecam! (1) Bardzo sympatyczni nauczyciele, cena w porządku, ogólnie polecam to miejsce! Michał
Mi się podoba :) (1) Mi się podoba, jak chcesz się czegoś nauczyć to się nauczysz :) nati Jestem zadowolona (1) Skończyłam w tym roku kierunek roczny asystent nauczyciela przedszkola.... wesolamina NOVA CENTRUM EDUKACYJNE POZNAŃ (1) Chodziłam do tej szkoły w Poznaniu i zdecydowanie nie polecam!! Straszna... K Kurs (1) Bylam na kursie intensywnej grafiki komputerowej I stopnia który polecam... Ewelina Liceum dla dorosłych w Olsztynie POLECAM!!! (1) Ja jestem już na V semestrze LO. Teraz będę podchodził do matury i polecam... Ja uczeń witam.. (1) nowa słuchaczka kierunek dietetyka miasto Gdynia czy znajde tu słuchaczy z... izka Mam mieszane uczucia odnośnie szkoły (1) Same zajęcia (technik usług kosmetycznych) prowadzone pod względem... Uczennica Oszuści? (1) Też jestem rozczarowana. Niby wpisowe za darmo przy wpłacie za cały rok a jak... aniemówiłam Dobry poziom nauczania (1) Polecam Nova centrum edukacyjne ze względu na poziom ich nauczania i... Julia Polecam (1) Polecam naukę w Nova centrum edukacyjne. Już nie będę pisała o organizacji,... Kaśka kierunki stomatologiczne POLECAM!!! (1) Skończyłam asystentkę stomatologiczną byłam zadowolona zapisałam się nawet... Agas Polecam (1) Jestem tegorocznym absolwentem LO. Jak dla mnie było ok.zdałem z dobrymi... OLEK Moje zdanie (1) Witam, chcialem podzielić się opinią na temat szkoły. W chiwili obecnej... Michal90 Nie! polecam. (1) Zapisałem się pod koniec stycznia do szkoły policealnej na kierunek:... terrence !!! (1) To nie jest szkoła. Nie można nazwać tego szkołą. Zwykli oszuści którzy... Natalia Asystentka - opinia (1) Witam zapisałam się do tej szkoły na asystentke stomatologiczna rok temu... Asystentka kurs kadrowo - płacowy (1) Jakiś czas temu, uczęszczałam na kurs kadrowo-płacowy. Jestem zadowolona.... a.n.