Nova, ulotki

Witam.

Czy ktoś pracował dla Centrum Edukacyjnego Nova jako roznosiciel ulotek? Ile płacą? Czy jest podpisywana umowa?
Co jakiś czas widzę ich ogłoszenia i zastanawia mnie dlaczego ciągle kogoś szukają. Nieuczciwi ulotkarze? Marne zarobki? A może oni są niewypłacalni?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Nova, ulotki

toc to pipipipi do potegi entej.przesladuja ulotkarzy na maxa nasylajac im po 5 kontrolerow w ciagu dnia.zawsze mozna sprobowac hardcorowej pracy u nich.GORACO POLECAM HARDCOROM.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ty tam nie idź. Zakaz rozmawiania, sluchania muzyki, zakaz oddychania. kilka wizyt "kontrolerek" w ciagu dnia z listą. 7zl na zleceniu. DNO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzie Ci dadzą więcej, niż 7zł netto za rozdawanie ulotek? Żadna firma edukacyjna nie daje więcej, Nova z 7zł jest liderem.
Pracowałam w Novej i nie narzekałam. Przez ten okres zdążyłam się zorientować, ile za rozdawanie ulotek proponuje konkurencja (tj. Progres, Żak, Blue, Profi Lingua).
Jeśli ktoś pracuje uczciwie, to kontrolerzy mu nie przeszkadzają. Gdyby nie było kontroli, ulotkarze by kombinowali.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...