OSK Mateos

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Wały Piastowskie 1

Maria K - ocena (1) Na całym etapie kurs prawa jazdy przebiegał profesjonalnie, rzetelność i... Maria K Natka - ocena (1) Maciej złoty człowiek, nauczył mnie jeździć :) Profesjonalne podejście do... Natka Agata Piotrowska - ocena (1) Z całego serca polecam szkołę jazdy OSK Mateos! Świetne przygotowanie nie... Agata Piotrowska
Anna Kaczmarek - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy pod słońcem. ️Instruktor wyrozumiały, wspierający i... Anna Kaczmarek Otylia - ocena (1) Z całego serca polecam szkółkę OSK Mateos. Miałam przyjemność uczyć się u... Otylia Oliwia - ocena (1) najlepsza szkółka!!!! Egzamin zdany za pierwszym razem bez najmniejszych... Oliwia FILIP - ocena (1) Zawziętość, szczerość ale jednocześnie profesjonalne podejście do kursanta to... FILIP Adam P. - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Mateos. Miałem 6 godzin jazd doszkalających i... Adam P. Victoria - ocena (1) Jeśli szukacie najlepszej szkoły jazdy, to OSK Mateos jest strzałem w... Victoria Ola - ocena (1) Szkoła jazdy Mateos bez zarzutu:-), a nawet z wielką pochwałą. Wykłady super,... Ola Fabian G - ocena (1) Uczęszczałem do OSK Mateos i jestem w stanie bez wahania polecić tę szkołę... Fabian G Kasia - ocena (1) Tak fantastyczny instruktor jak pan Maciej trafia się jeden na milion! Na... Kasia Jan Śpiołek - ocena (1) Bardzo polecam szkołę OSK Mateos. Najlepsi instruktorzy w Gdańsku. Świetne... Jan Śpiołek Mariana Solodka - ocena (1) OSK Mateos to najlepsza szkoła jazdy, jaką mogłam wybrać! Profesjonalne... Mariana Solodka Aleksandra Gołąb - ocena (1) Czy mogłam trafić do lepszej szkółki w Gdańsku, niż OSK Mateos? Zdecydowanie... Aleksandra Gołąb Marianna - ocena (1) Polecam szkółkę OSK Mateos!! Pan Maciej wykazał się cierpliwością i... Marianna Laura - ocena (1) Mega szkoda jazdy, nawet tak trudny przypadek jak ja wyszkolili, za pierwszym... Laura Radzio - ocena (1) Polecam z całego serca szkołę jazdy Mateos, cały przebieg szkolenia i... Radzio Michał. R - ocena (1) Szkoła jazdy Mateos to świetny wybór. Trafiłem tu z innej szkoły załamany.... Michał. R Tati - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy OSK Mateos i dziękuję Macieju! Dla mnie to był... Tati