OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Robert Jac - opinia (1) Najlepsza szkoła w trójmieście pani Ania i pan Janusz przesympatyczni... Robert Jac Piotr Jaroszek - opinia (1) Witam. Polecam serdecznie Pana Piotra Egzaminatora! Zdałem u niego za... Piotr Jaroszek Iryna - opinia (1) Polecam! Nauka jazdy trwała idealnie, wczoraj zdałam za pierwszym razem. Iryna
MG - opinia (1) Szkoła jazdy OSK Speed w Gdańsku jest najlepsza! Cudowna atmosfera podczas... MG Roksana - opinia (1) Z całego serca polecam OSK Speed! Teoria prowadzona przez Panią Agatę w... Roksana Ola N. - opinia (1) Bardzo polecam OSK Speed, wszystkich instruktorów tam pracujących a w... Ola N. Marysia G - opinia (1) Słuchajcie!!!moja przygoda z osk speed zaczęła się 7 miesięcy temu a... Marysia G Krystian - opinia (1) Polecam naprawdę jestem zadowolony. Pani Ania wspaniałe przygotowała mnie do... Krystian Joanna Rybak - opinia (1) Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. Organizacja, przebieg kursu,... Joanna Rybak Marek S. - opinia (1) Gwarancja dobrze wydanych pieniędzy na profesjonalnym poziomie, polecam... Marek S. Arianusia - opinia (1) Jestem kobietą w średnim wieku, którą życie zmusiło do zrobienia prawa jazdy.... Arianusia Sebastian - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę osk speed , pracują tam sami profesjonaliści po... Sebastian Agnieszka Fiedorowicz - opinia (1) Polecam wszystkim Wojtek jest najlepszym instruktorem nauczy każdego i... Agnieszka Fiedorowicz Adrian - opinia (1) Najlepszą szkoła w Trójmieście . W tej chwili zaliczyłem 10h jazdy ,... Adrian Kasia - opinia (1) A ja mogę powiedzieć tyle, przeniosłam się w styczniu chyba z innej... Kasia agata - opinia (1) Prawo jazdy zdane za pierwszym podejściem bezbłędnie. Pan Piotr jest... agata Natalia - opinia (1) Najlepszy Ośrodek! Nauka na najwyższym poziomie, profesjonalizm,... Natalia Mariia L. - opinia (1) Najlepsza szkoła i wykładowcy w całym Trójmieście ️ Serdecznie polecam... Mariia L. Ania Rozwadowska - opinia (1) Dziękuje Mikołaju!!!! Miałeś racje- to był mój czas i historia zatoczyła koło... Ania Rozwadowska Olix - opinia (1) Bardzo polecam szkołę jazdy osk speed. zaczynając od profesjonalnego kursu... Olix