Mariusz - ocena (1) Współpraca z Panią Patrycją Brandt przebiega bezproblemowo i bardzo sprawnie.... Mariusz Paulina - ocena (1) Wszystko odbyło się szybko i bez żadnych problemów. Pani Ola była z nami od... Paulina Mariusz Zacharowski - ocena (2) Gorąco polecam współpracę z Agencją Obrotni Nieruchomości. W sprzedaży mojego... Mariusz Zacharowski
PF - ocena (1) Sprawna organizacja transakcji PF Joanna - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z panią Aleksandrą Nowak przy zakupie... Joanna Paulina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi super człowiek z bardzo dużą wiedzą... Paulina Marcin Stefański - ocena (1) Jestem zachwycony współpracą z Panią Olą Nowak. Czysta przyjemność.... Marcin Stefański Dorota - ocena (1) Pani Aleksandra Nowak z Obrotni Nieruchomości profesjonalnie poprowadziła... Dorota Adam - ocena (1) Przy sprzedaży mieszkania swoją wiedzą i doświadczeniem pomogła mi Pani... Adam Żaneta - ocena (1) Polecam serdecznie współpracę z panią Aleksandrą Nowak! Przez pół roku... Żaneta Piotr - ocena (1) Współpracowałem przy sprzedaży mieszkania z panią Aleksandrą Czapiewską.... Piotr Bogusława Konarzewska - ocena (1) Pan Damian Rusnak z Obrotni- mega miła współpraca: konkretny, życzliwy,... Bogusława Konarzewska Marcelina - ocena (1) Bardzo pomocna Pani Patrycja Brandt. Mimo wielu przeciwności, kupno... Marcelina Mateusz Byczkowski - ocena (1) Dziękujemy Pani Patrycji Brandt za profesjonalne i holistycznie podejście do... Mateusz Byczkowski Arkadiusz K. - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Patrycję Brandt - miałem styczność z... Arkadiusz K. Marcin - ocena (1) Obrotni bardzo obrotni, polecam profesjonalną obsługę z Panem Szymon Pięta. Marcin Magda - ocena (1) Kontakt z agencją jest więcej niż zadowalający. Pani Patrycja Brandt wykazała... Magda Mateusz - ocena (1) Współpraca z Patrycją Brandt to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm,... Mateusz Daria - ocena (1) Bardzo dobra współpraca z Obrotni Nieruchomości z panią Patrycją Brandt! Od... Daria Grzegorz D. - ocena (1) Serdecznie polecamy Panią Patrycję Brandt jako pośrednika nieruchomości,... Grzegorz D.