Jak najbardzoej polecam ten ośrodek. Pełny profesjonalizm, zajęcia teoretyczne przeprowadzono bardzo dokładnie ze szczególnym zwróceniem uwagi na najczęstsze błędy kursantów. Zajecia nie były nudne dzięki miłej osobowości Mirka. Na początku myślałem sobie po co nam tyle godzin zajec teoretycznych, a uwierzcie to ejst na prawdę potrzebne. Co do zajęć praktycznych jestem 100% usatysfakcjonowany, nie spodziewałem się, ze już po 20 minutach jazdy po placu wyjedziemy na miasto! Moim instruktorem był Mirek, co mogę o nim powiedzieć. Podchodzi do zajęć bardzo poważnie, wskazuje trasy na jakich odbywają się egzaminy i przykłada szczególną uwagę tym miejscom, potrafi uświadomić kursantowi jego błędy, a zarazem zmotoywować go do poprawy, co wiecęj. Atmosfera w samochodzie nie jest nerwowa, możemy pogadać, pośmiać się, posłuchać muzyczki, wybierać prezenty:). Chciałbym podziękować panu Michałowi za jego podejści do mojej osoby, bo również on przyczynił się do tego, że zdałem egzamin pozytywnie. Czekam na REKLAME z waszej strony. Bd polecał szkółke moim zanajomym.