Julia - opinia (1) W tym pordzie miałam 5 egzaminów negatywnych bardzo często trafiałam na... Julia egzaminowany - opinia (1) Cztery kategorie zdane na przestrzeni lat 2001-2020, wszystkie za pierwszym... egzaminowany Monika - opinia (1) Podziękowania dla Pana Dariusza. Usmiechniety, miły od początku dobre... Monika
Krystian - opinia (1) Znakomita p. Magda Zamorska. Precyzja. Obiektywność. Profesjonalizm. Brakuje... Krystian Monika - opinia (1) Dziękuję bardzo Pani Alicji za dzisiejszą jazdę z nią:-) to był pierwszy... Monika Jarek Zaspa - opinia (1) Nie jest tak źle, jak kiedyś było, oceniam bardzo pozytywnie. Oczywiście... Jarek Zaspa Maja - opinia (1) Egzamin miałam z P. Janem i z czystym sumieniem życzę każdemy tego Pana... Maja Anna - opinia (1) Dziś zdawałam za 5 podejściem egzamin w Pordzie w Gdańsku ale Pan Jan... Anna Bardzo pozytywne wrażenia z PORD (1) Egzamin na B zdany za 2 razem, pod okiem egzaminatora pana Jacka Marciniaka.... adamek255 Żałosne (1) Najgorszy ośrodek w Polsce, egzaminatorzy nie przyjemni, opryskliwi, a... Ja Do 3 razy sztuka (1) Polecam pord w Gdańsku a zwłaszcza egzaminatora Pana Tomasza spokojny... Justyna Egzaminy C i C+E/ pozytywne zaskoczenie. (3) Egzaminy na C i CE zaliczone za pierwszym podejściem . Polecam OSK Vektra z... Łukasz Nie taki PORD straszny jak go malują (1) Egzamin kat. B - teoria zdana za pierwszym podejściem, praktyka za drugim.... Miła atmosfera, egzaminatorzy naprawdę ok! (1) Miałam 2 podejścia, jedno w grudniu, jedno dziś (styczeń). Za 1. razem plac -... Weronika Wkoncu sie udało (1) Ośrodek egzaminacyjny na dobrym poziomie w wiekszości przyjaźni... Agnieszka Marzenie sie spełniło ! (1) Tak, tak , przez 30 lat miałam w tyle głowy marzenie zeby pójść na kurs i... Anita Znakomity WORD. (1) Kategoria A. Panie Referentki bardzo miłe i pomocne. Egzaminatorzy niezwykle... Trurl Egzamin (1) Świetne Podejście, nie stresuje, a wręcz uspokoja i bardzo dobrze się jeździ!... Pawel Zdany egzamin!! (1) PORD w Gdańsku jest super :). Przesympatyczni egzaminatorzy, na samych takich... Anna drodzy egzaminatorzy!!!! APEL (1) Drodzy Egzaminatorzy, apeluję do Was o trochę wyrozumiałości dla... BMB