Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Ewa, Tadeusz - opinia (1) Współpracę z biurem Pepper House, a w szczególności z panem Marcinem... Ewa, Tadeusz Katarzyna Łabuńska Pogorze - opinia (1) Polecam bardzo serdecznie Agenta nieruchomości Panią Agnieszke Florczyk,to... Katarzyna Łabuńska Pogorze Zuzanna - opinia (1) Pierwszy raz korzystaliśmy z usług biura nieruchomosci i nie zawiedliśmy się.... Zuzanna
Jakub - opinia (1) Bardzo polecam Pania Emilię Cabanowską. Profesjonalizm i doświadczenie Pani... Jakub Mateusz - opinia (1) Ja z zona kupilismy mieszkanie w Gdyni za posrednictwem pana Mateusza... Mateusz Alicja - opinia (1) Dziękuję firmie Pepper House za pośrednictwo w zakupie mieszkania.... Alicja Arkadiusz i Gosia - opinia (1) Wspaniała pomoc Pani Basi. Pełen profesjonalizm! Szybko, konkretnie i dokładnie. Arkadiusz i Gosia Mirosław Block - opinia (1) Pierwszy raz korzystałem z usług biura nieruchomości i szczerze mówiąc to był... Mirosław Block Olga - opinia (1) W ostatnim czasie miałam przyjemność korzystać z pomocy p. Karoliny... Olga Nigel - opinia (1) Karolina Nieweglowska was extremely helpful, efficient and professional. I... Nigel MLKP - opinia (1) Profesjonalna pomoc Pani Agaty sprawiła, że podczas zakupu mieszkania udało... MLKP Marcin A. - opinia (1) Przy zakupie nieruchomości współpracowaliśmy z panią Agatą Kościelak, która... Marcin A. Damian Małkowski - opinia (1) Pani Agnieszka Brodek to najlepszy doradca kredytowy z jakim można... Damian Małkowski jolanta - opinia (1) Serdecznie dziękuje za pomoc w zakupie nieruchomości. Duet p. Emilia... jolanta Magda - opinia (1) Miałam okazję współpracować z panią Heleną Prusaczyk, która pomogła mi... Magda Kasia & Nathan Sheeran - opinia (1) I would like to thank Agnieszka Brodek for her great work in securing my... Kasia & Nathan Sheeran Jan Gawor - opinia (1) W styczniu 2022 r. za pośrednictwem agencji Pepper House sprzedałem swoje... Jan Gawor Weronika i Pascal - opinia (1) Pani Aneta Zielińska charakteryzuje się profesjonalizmem, dużą... Weronika i Pascal Kamila i Piotr - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pepper House .Profesjonalna obsługa w... Kamila i Piotr iza - opinia (1) bardzo bardzo bardzo polecam wszystkim klientom Panią Angelikę z firmy... iza