Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Paula - opinia (1) Polecam! Zdecydowanie najlepsze biuro w 3city Paula Piotr - opinia (1) Pełen profesjonalizm i 100% zaangażowania. Polecam serdecznie ! Piotr Akaprim - opinia (1) Świetna robota pod każdym względem Akaprim
Paweł - opinia (1) Bardzo polecam Panią Anię Banaś która to pomogła znaleźć mi odpowiedni lokal... Paweł AG - opinia (1) Bardzo pozytywnie oceniam sprzedaż nieruchomości z Peppers House, chętny na... AG Ania - opinia (1) Super współpraca! Polecam przy sprzedaży i zakupie Pana Piotra. Ania Barbara - opinia (1) Sprzedaż mieszkania z biurem Pepper House przebiegła bardzo sprawnie i... Barbara Piotr - opinia (1) Polecam Pana Aleksandra z Pepper House. Skuteczny i konkretny. Sprzedał moje... Piotr Adam - opinia (1) Zdecydowanie polecam Marcina Pietkiewicza, który zajął się całym procesem... Adam Kuba - opinia (1) Najlepsza agencja w Trójmieście! Szybko i sprawnie. Dziękuję za pomoc że... Kuba Nowaki - opinia (1) W listopadzie wynajęliśmy mieszkanie za pośrednictwem Pana Pawła Picha. Warto! Nowaki Kasia - opinia (1) Polecam, szybko i bezproblemowo. Profesjonalne podejście do klienta i myślę... Kasia KW - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Barbarą Krężelewską. Bardzo otwarta na współpracę... KW Małgorzata I Zenon Ciszak - opinia (1) Polecamy współpracę z Panią Anną Banaś , dlatego że jest osobą kompetentną... Małgorzata I Zenon Ciszak Elżbieta R. - opinia (1) Serdecznie polecamy Panią Joannę Wysocką-Sadło, która pomogła nam uzyskać... Elżbieta R. Michał - opinia (1) Kupowałem dom za pośrednictwem Pepper House. Pan Bogusław był bardzo pomocny... Michał Monika - opinia (1) Polecam , pełen profesjonalizm, Pani Izabela kompetentna , rzeczowa , pomocna... Monika Magda - opinia (1) Polecam Panią Agnieszkę Brodek, której profesjonalizm i zaangażowanie... Magda Sławomir Kaczyński - opinia (1) Polecam. Panowie Aleksander Grześkowiak i Michał Włodarczyk wykazują... Sławomir Kaczyński Magda - opinia (1) W ostatnim czasie miałam przyjemność współpracować z Panią Agnieszką Brodek w... Magda