Sobieszewo sanatorium (1) Kto zaczyna turnus od 26.06.2024. Może ktoś wie czy wiekowo przydzielaja do... Marek Łączenie dwóch biletów SKM. (1) Czy jeśli dwa trzy bilety papierowe na ulgę studencką (której już nie mam),... Daxxx Jaka wycieczka dla historyka/archeologa? (1) Cześć wszystkim:) Od jakiegoś czasu myślę żeby zrobić niespodziankę mężowi i... Jego fanka:)
Wyprawa w Tatry (6) Nigdy nie miałam okazji być w Tatrach, w ostatnim czasie uznałam, że jednak... Lanta Fajny hotel nad polskim morzem - gdzie? (13) Polecicie coś? mamaalanka Jaki bar mleczny w Warszawie polecacie? (1) Wybieramy się ze znajomymi na weekend do Warszawy ale chcemy jak najmniej... margac79 gdzie na wakacje samotna matka + dziecko (219) Witam, zazwyczaj oferty dotyczą rodziny minimum 2+1, wtedy dziecko do 3 lat... wakacje 1+1 Gdzie na wakacje za granice? (14) Chcemy gdzies jechac, ale nie mamy zielonego pojecia gdzie. Planujemy... biedronka24 Szukam sprawdzonego noclegu w okolicach Muszyny/Krynicy/Piwnicznej (14) Witam, Jak w tytule. Szukam kwatery lub domku w tych okolicach. Najlepiej... lysy_znad_wisly Wakacje z dziećmi, agroturystyka - gdzie? (29) Polecicie jakieś fajne gospodarstwo agroturystyczne na wakacje,może bory... julia Wakacje rodzinne z trzylatką, doradźcie sprawdzone miejsce (14) chcemy wybrać się gdzieś z trzyletnią córką, więc kryterium zasadniczym jest... majasia81 Czy laptop można wnieść jako podręczny do samolotu? (5) Chodzi mi o linie Wizz Air. Bo z ich instrukcji wynika że chyba nie ale... fwefwef Pociągiem w góry , przykładowe połączenia (1) Cześć, czy macie polecić sensowne połączenia pociągiem na wyjazd w góry z... Malaga10 wakacje z dziećmi (32) ciekawe miejsca w Polsce na wakacje z dziećmi Gizela Rodzinny wyjazd na Mazury (1) Dajcie znać, gdzie polecacie wybrać się na Mazury, czy tutaj raczej od... Kokoszka zakopane noclegi - gdzie? (15) hej czy ktoś mógły mi polecić nie drogie noclegi w zakopanem ? gaua Magnolie (2) Gdzie w Gdańsku kwitną magnolie? poszukiwacz Jak wiele pańśtw odwiedziliście (3) Jak w temacie. Jak wiele pańśtw odwiedziliście do tej pory ? Które poza tym... Mertono Góry Świętokrzyskie całe 3 dni! Co zwiedzić? (2) witam, chciałabym wsiąść w środę wieczorem w pociąg i pojechać w góy... podróżniczka Nieopłacenie mandatu (1) Dzień dobry. Dostałam mandat w ZKM Gdynia. Nie chce się wgłębiać w szczegóły,... Wkurzona