GP People (1) Szukam ludzi oszukanych przez agencję. sasa Coś o Esprit (2) Witam. Mam pytanie odnośnie pracy w Esprit w Galerii Bałtyckiej. Czy ktoś... zaba155 dajcie nazwy firm stoczniowych (2) chodzi mi o wyjazdy za granicę wyjeżdżałem z ADRO i PREMATORA ale tam nie ma... stoczniowiec
Latwis-czy warto tam próbować (3) Oto link do... ja2ras Nie wysyłajcie tam CV !!! ŚCIEMA ! (7) kosmetyki.agd@wp.pl Gdynia Starowiejska Nie wysyłajcie tam CV wały z... ninnn royal club (9) Czy ktoś pracował lub bywał w Royal Clubie w Sopocie? Nina Sklep miesny chylonska 122 uwaga !!!!!!!!!!!!! (8) Odradzam podjecie tam pracy!!!!!!!!! Wynagrodzenie za 3 tygodnie pracy 300... OSZUKANA UWAGA na ogloszenia gdzie trzeba wplacac kase (2) dodane 28.09 - Praca na lotnisku w Manchesterze Anglia - OTO oficjalna... raf Dlaczego na okrągło pojawia się ogłoszenie na stanowiska pracy typu "pracownik elektronicznej obsługi klienta itp. ??? (4) Witam! drodzy forumowicze dlaczego na okrągło (czasami nawet kilka razy... KROKS Do niedawna "było" pokolenie 1500zł netto, (1) .. a "teraz" się zmieniło na 1600zł, ale.. brutto :p o.p.s. co za bzdura (2) Przeczytałem kilka pierwszych wpisów i ręce mi opadają.. Nie znam tej... Maciek Nabór wniosków o przyznanie bezrobotnemu środków na podjęcie działalności gospodarczej (9) Czy ktos pisal??potrzebuje jakis podpowiedzi,rad i jakis wskazówek Ania ober-haus (5) hejka znalazłam ogłoszenie że szukają kogoś do tej firmy, mogę wiedzieć czy... ani nieruchomości (10) Czy ktoś coś wie o pracy w nieruchomościach. W ogłoszeniach jest dużo ofert... Ela szwalnie gdańsk (1) Witam serdecznie.jestem nowy w gdańsku.przyjechałem tutaj po to by się... konrad Opinie, Uwagi, Ostrzeżenia o pracodawcach, pośrednikach itd. (6) Witam. Nie dajmy się wyzyskiwać pracodawcą i ostrzegajmy się na wzajem o... eXt1945 wirtualnemedia.pl - jakies opinie? (6) Czy ktos slyszal jakies opinie o pracy w portalu Wirtualnemedia.pl? Znalazlam... kasia2013 Lidl w Chwaszczynie (1) Lidl w Chwaszczynie to wielka porażka.Mały ruch a pracowników gonią jakby... asx JOBFITTER Sp. z o.o. - czy ktoś rejestrował się i wypełniał testy (9) Witam Czy do kogos odezwała się ta agencja pośrednicząca z info by wypełnić... luiza Strong Call Center Sopot zna ktoś tą firmę? (18) zna ktoś tą firmę, ogłaszają się, że szukają telemarketerów, dają umowę o... Jolka