czy ktoś zna agencję "praca dla mlodych dziewczyn na Ibizie"? (2) Znalazłam ogłoszenie dla mlodych dziewczyn jako hostessa, kelnerka, tancerka... Ewelina firma jobmam (2) pracował moze ktos przez te pośrednictwo? co jakis czas powtarzaja te same... slimak Zielona Egida (23) Witam Czy ktoś wie coś o firmie Zielona Egida? ania
tym razem papryka... oszuści (4) Witam! W tamtym tygodniu były pieczarki w Hiszpanii, a teraz mamy paprykę we... wiewioreczka1488 MARC COLOR (7) hej, czy ktos cosik wie na temat tej firmy....podobno niezly zapierdziel za... Kaśka współczesny polski byznesmen (11) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/uwaga-na-prace-przy-zmywaku-w... WildChicken Dawniej praca dla wszystkich dziś studenciak,emeryt niepełnosprawny (14) Jak czytam ogłoszenia zatrudnię to ogarnia mnie rozgoryczenie,już z góry... Wojtek Plastic Display (5) Witam ide na rozmowe do w/w pracy. Widzialem ze temat byl juz wczesniej... Z!G True Entertainment - niepoważne oferty pracy (2) Witam. Chciałem tylko krótko ostrzec ludzi, zanim skorzystają z ofert pracy... Jan Powtarzające się ogłoszenie (4) Co jest w tej firmie, że non stop szukają, prawdopodobnie to Mercor... Jan Zmywak bar warszawska Gdynia (1) Ogloszenie do pracy pojawia sie co jakis czas.Zasatanawiam sie czy tam isc i... Ania Praca w młodym zespole- od kiedy to zaleta? (4) No własnie. Wielu pracodawców uważa to za atut. Ja tam wole uczyć się od... deflorator pieczarki (3) no ciekawe czy to kicz aewa pomysl na biznes fizjoterapeuta (2) Chce otworzyć gabinet najlepiej przy przychodni na duuzym osiedlu... Moze... mamajulki ETER-MED sprzatanie (1) Chciałam ostrzec Przed pracą w Eter-Medzie jako sprzątaczka gdyż najpierw... zawiedziona Skontaktujemy się wybranymi kandydatami... (13) Dlaczego w Polsce panuje takie chamstwo? Jak kiedyś wysyłałem CV do firm w... pkooo Co z dworem oliwskim (1) Ostatnio wrzalo o nim jak tam wygląda praca ktoś go w końcu prowadz jak... jajo Na pomoc pracy (1) Jak dla mnie program "Na pomoc pracy" pogrąża, a nie pomaga ludziom bezrobotnym. sha Dziękuyę. (8) Chciałam podziękować za uczestników FORUM. Od dawna szukam pracy i nauczyłam... Szukayąca pracy. Wózki wysokiego składowania (1) Witam. Potrzebuje kilka firm w których mógłbym postarać się o prace na wyżej... Łuki