ile na godzine w sklepie z odzieża,sukienkami,torebkami..... (5) ??????? Ania TO NIE ŻART.. hehe (4) http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnie-do-wystawiania-aukcji-na... Ja Rekrutacje i cała otoczka (32) Witam wszystkich forumowiczów i przeglądających, dnia dzisiejszego natknąłem... ja
Transcom WW- konsultant BO. Opinie (6) Witam, chciałabym się dowiedzieć o pracy w znanym Play'u na Kołobrzeskiej.... Laura Praca.. tak... (2) Serdecznie Zapraszamy Branża / Kategoria: Uroda / Sport / Rekreacja... Ja Back Office - P4 Play - Transcom Przymorze ul. Kołobrzeska (4) Widzę, że od pewnego czasu agencje pracy wciąż szukają pracowników do... Darek operator koparki (1) a ile zarabiaja operatorzy koparek czy tez taka nedza czy zarabiaja 5 tys w... malyy Trefl specjalista ds zakupów (1) Czy ktoś składał i otrzymał odzew? nie mam parcia na zmianę pracy ale CV... Monika autoinvest (1) Wszyscy chetni chcacy podjac prace u Pana Szarmacha powinni grubo sie nad tym... fantomas INŻYNIER SPRZEDAŻY, co jeszcze!!? (4) Firma poszukuje inżyniera sprzedaży!! LUDZIE, JESZCZE CHWILA I BEZ DOKTORATU... Dario Osoby do roznoszenia ulotek Gdynia HAHAHAHA (8) wymagania: dyspozycyjność od poniedziałku do soboty obowiązki: praca 8h... pogromca kpiny ADRO Gdynia (8) Byłem . zaniosłem dokumenty, wyjazd miał być na dniach bo zostałem... zawiedziony Zarobki (5) Stanowisko asystentki prezesa/sekretarki. Staż osoby aplikującej, ponad 2... haerowiec koparko ładowarka (8) wie ktos cos na temat pracy na tym sprzęcie??????????? nick86 Stocznia Sunreef Yachts (4) czy ktoś wie czemu oni ciągle szukają pracowników i na tyle stanowisk qqq ztm zkm (2) witam czy wie ktoś czy zkm lub ztm prowadzą nabór na kierowców lub... wojtas Loopy's World (1) Co sądzicie o pracy w centrum zabaw Loopy's World? Wie ktoś może jakie są tam... Ela. San Marino (1) Restauracja nie oferuje żadnej umowy - pracowałam tam miesiąc, objecali cuda... Byly pracownik kasa fiskalna od marca? (4) Czy to prawda że od marca jest obowiązek wprowadzenia kasy fiskalnej nawet u... ciekawe Obi gdańsk (7) czy pracuje lub pracował ktoś w tym markecie , jakie warunki i jakie zarobki... ciekawy