Dziwne jak na te czasy ogłoszenie (11) Widzieliście to ogłoszenie :) ?... meribel Też dobrze :D (6) http://praca.anonse.pl/mazowieckie/warszawa/inne,557/praca-skladanie-kwiatow-... Ja Mama chce wrócić do pracy-tylko jej nie ma (6) Może znajdzie się jakaś mama, która podpowie mam jak mam szukać pracy? Jestem... kacha
firma henar (1) wisi jeszcze nam kasę za 2012 oszust odradzam pracę w tej firmie wyzysk totalny zyczliwy kto sie dostał do pracy w Gdansku w LS services w Gdansku (2) Szukam osób, które dostały się do pracy w LS services w Gdansku? ja sie... AA praca w szwecji - sprzedaż rękodzieła (4) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pilnie-poszukuje-ogl6256184.h... Mariusz Prince Lion - system medyczny (4) Pierwszy trening po rekrutacji/rejestracji(nie jest to rozmowa... Goferski Justhostel ul. Zawodzie gdańsk (1) Czy ktoś wie coś o tym hostelu? Jakie zarobki na stanowisku recepcjonista?... Ona Czy należy mi się odprawa? (2) Likwidacja mojego stanowiska pracy,pracowałam nie całe 3 lata w prywatnej... ania Praca w Event (26) Hej, dostałam pracę w klubie ale każą mi jechać na szkolenie do innego... Malwina ostrzeżenie firma Crist-ogłoszenie o pracę SPAWACZ!!! (1) w nawiązaniu do ogłoszenia które ukazało się dn. 06.02.13 przestrzegam... łupinaaa Implix (3) Witam, bardzo zaniepokoiły mnie trudności ze znalezieniem prawnika przez... żal.pl Kontaktów/pleców/koneksji - poszukuję (21) Po sporym okresie szukania pracy na własną rękę, mówię dosyć. Teraz, qr*a,... funky_koval Gdzie znależć pracę za min. 1500 zł brutto? (16) Mam dość... mam dziecko i chciałabym zarabiać chociaż to minimum, ale brakuje... o.n.a. Pomorskie Centrum Mięsne K&K (2) pracował ktoś tam ?? ile płacą i co sądzicie o tej firmie ?? hmmmm Asystentka Redakcji Trojmiasto.pl (18) Kto miał przyjemność zostać zaproszonym na rozmowę? ya Smart systems w Gdyni (2) poproszę o jakieś info o firmie Smart systems w Gdyni początkujący Top Design sopot (1) Uwaga na ta firme... ... Kazdy kazdemu patrzy na rece i podklada swinie.... M. Wysyłanie CV (18) No dobra mądre głowy,proszę o poradę :) Więc jest tak: Wysyłam CV z... Ja Ryłko (1) Jakie pieniazki? Jak sie pracuje? KINGA