Fashion house (2) Czy ktoś był na rozmowie kwalifikacyjnej w fashion house?czego mozna się... Karna NORD SECURITY (4) ja tam jest wypłacają nie obcinają kasy jak ktoś tam pracował niech powie pozdr Zoo Karina (2) praca tam to zupełna porażka! ludzie pracują po góra 3msc i koniec,bo... pracownik
SZUKAM PRACY / SZUKANIE PRACY / OGŁOSZENIA (2) Siostry, Bracia, Rodacy, Obywatele, Rzymianie !!! Czy komukolwiek z Was... tycjusz@o2.pl gdzie szukać pracy jak ma się małe dziecko? (63) Do tej pory pracowalam w sekretriacie, jednak po macierzyńskim podziękowali... Marta grzechu warta czy praca telemarketera jest trudna? (2) jest tyle ogłoszeń i się zastanawiam czy nie zacząć dorywczo. czy ta praca... marta Łukasz Barzynski Mistrz-Bud Pruszcz Gdanski/Gdynia (2) czy zna ktos ta firme i moze cos o niej powiedziec i o wlascicielu ? asd123 ciekawe ile osob na to ogloszenie odpowie (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnimy-pracownikow-mamy-o... tepic k... Vennskap (6) Witam Czy ktoś coś słtszał o tej firmie? czy to kolejan firma krzak... tommy okres probny (2) mam umowe na okres probny ktora konczy sie za pare dni i niewiem czy ja... Ada człowiek orkiestra (8) Zakres obowiązków: relizacja zamówień firmy, rozmieszczanie przyjętego... tunio Urząd Pracy Gdańsk (18) Czy ktoś może coś napisać jak wygląda poszukiwanie pracy przez UP? Słyszałam... ona praca (3) Zatrudnimy magazyniera/kierowcę do stałej pracy w Gdańsku Sprzedaż -... skoczek Henar (7) Poszukuje informacj odnośnie firmy Henar Sp. z o.o. z Sopotu Mam możliwoś... K_winto PRACA W KEXIE (1) Witam chciałbym napisac pare słow o firmie k-ex stanowczo odradzam pracę w... VASAD Start People - opnie (1) Czy zna ktoś tą agencję pracy? Jeśli ktoś współpracował z nimi, to poproszę o... Kat Praca na holownikach (5) Witam czy może ktoś doradzić w sprawie pracy na holownikach w trójmieście jak... Bartek22 praca w sii (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/specjalista-ds-administracji-... xyz Praca przy tunelu pod M.Wisłą (4) Witam. chciałbym się dowiedzieć jakie firmy wykonują prace w tunelu.Jestem... Patrykus praca w crown (3) kto odpowie jak teraz jest w crown szukający