opiekunka Rumia (3) Czy ktos pracuje jako opiekunka w ASS w Rumi..?Jak sie tam pracuje ,ogolnie... Beciaa _Reda rozpoczecie pracy (3) Wiecie może kiedy rozpoczyna sie sezon w algidzie? teraz w styczniu.? Paula1 przekwalfikowanie sie (3) poszukuje pracy jako mechanik samochodowy chciał bym sie przekfalfikowac... arttur
BADANIA MacDonalds (7) Witam Ciekaw jestem ile trzeba na te badania?? Ponoć cos koło 140zl. Ale... Murzyn PIZERIA LEONE (4) zdecydowane NIE tej pizzeri. Nie chodzi o jedzenie. Sposob traktowania... Były pracownik Aiton Caldwell S.A. (1) Czy ktoś wie cokolwiek na temat tej firmy? sheldonCooper szukam pracy (23) Doświadczony w pracach wykończeniowych 17lat oczekuję oferty pracy za dobrą... janosik Uprawnienia na suwnice lub spawacz CO2 (5) Witam. Wie ktoś czy jakieś firmy nie zatrudniają ludzi i ich szkolą na... Jan zarobki w kawiarni (7) Witam, nigdy wcześniej nie pracowałam w gastronomii. Chciałabym kiedyś... Ola Nie polecam (2) niestety to prawda, firma Vinotti nie jest zainteresowana budowaniem... Halina recepcjonistka w salonie samochodowym (7) Ile może zarabiać na tym stanowisku? Jakie pytania zadaja na rozmowie... Meg PUP Gdańsk !!! (2) 1 stycznia była na stronach Urzędu Pracy informacja że strona jest nieczynna... Doda Niemiecka firma budowlana zatrudni pracowników (7) ciekawe ile osób odp na to ogłoszenie? Mama Pilnie zatrudnimy osoby do sprzątania autobusów ZKM. Osoby chętne prosimy o kontakt! (3) ktos moze cos wie bo i tez czesto sie oglaszaja Pozdro got szuka znowu... (10) Dziś widziałem, że pojawiło się ogłoszenie z firmy got w gd, dlatego chciałem... Guzik Sklep stefanel w fashion house (1) Czy ktoś się orientuje ile się zarabia w tym sklepie i czy szefostwo normalne?:) Meg jula rozmowa kwaifikacyjna (1) Witam czy ma ktoś może jakąś wiedzę na temat rozmowy kwalifikacyjnej do... bubu EKsport&IMport /Ewa (sklep z odieżą używaną) (2) co tu jest nie tak, co jakiś czas widzę ciągle to samo ogłoszenie, nie płaci... jula CBM Test - praktyka (11) Wczoraj pojawiło się ogłoszenie o praktykę w tej firmie... net. Rodzina z Majorki zaprosi au pair z bardzo dobrym angielskim (1) mama prawni i tatus biolog .. i te bachory ...nie dajcie sie nabrqac... mariusz z majorki