Fundacja MAGNES praca za darmo (2) Ostatnio często pojawiają się ogłoszenia pracy w fundacji MAGNES na róznych... kandydat Konsultant ds. Obsługi Klienta (połączenia przychodzące) Adecco (5) Czy ktoś był na drugim etacie rozmowy kwalifikacyjnej telekom play na... szukam pracy Spółdzielnia Literacka - barman i pomoc kuchenna (8) Zauważyłam, że dość regularnie co 3 - 4 tygodnie pojawia się ogłoszenie, iż... ja
Event - promotorek od zaras (7) Firma Event szuka promotorek od "zaras" W treści ogłoszenia: "obowiązki:... szanuj_język HTEP Sunreef Yachts??? (9) O co chodzi ze najgorszym pracodawca???Chciał bym się cos więcej dowiedziec... Rychu... Brak spójności ścieżki zawodowej czyli wiele różnych wpisów w CV (12) Ostatnio uczestniczyłam w pseudointelektualnej rozmowie na poważnym portalu... ja Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych (3) Witam. Gdzie można taką książeczkę w Gdańsku zrobić i jakie badania do niej,... Maćko operator cnc (3) Witam interesuje mnie aktualna placa dla operatora ustawiacza i programisty w... piort77 Może ktoś się skusi na magazyn.... (15) http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pracownik-magazynowy-ogl5990537.ht... Kamil Torreador LSI SOFTECH (1) Szukam informacji na temat możliwości oraz warunków pracy w w/w Firmie. Kamil Marketplan - ODRADZAM!!! (11) Praca to stanie po kilka godzin na mrozie i w deszczu lub śniegu, i... Asia Firmy, które się ciągle ogłaszają. (13) Generlanie tak chciałam dodać od siebie kilka słów o firmach... net. Wysyłanie sms-ów przez pracodawców. (16) Czy wam sie też tak zdarzyło ze wasi niby przyszli pracodawcy wysyłaja do was... Szkoda Odradzam!! (14) Potworne miejsce pracy. Przygoda w Mariaszku pozwoliła mi zrozumieć istotę... ex kelnerka Mnie to rozbawilo (6) Niedawno ktos przestrzegal przed jakas firma i tak to opisal "PROSZE UWAZAC... czgi leader service (2) nie pracujcie w tej firmie bo na pieniadze sie czeka 1,5 miesiaca za np 1... anonim Praca programisty PHP bez wykształcenia informatycznego. (9) Hej, Jestem po anglistyce, niestety żadna praca, w której pracowałem okazała... mlody firma henar z sopotu (3) facet zatrudnia byle kogo by kroić kasę daje 6 euro na godz.mając działalność... życzliwy Aiton Caldwell S.A. (2) Czy ma ktoś jakieś doświadczenia związane z tą firmą? curiositykilledthecat catering do firm - grunwaldzka 516a - gdańsk (12) Czy ktoś może był na rozmowie w tej firmie, dokladnej nazwy firmy nikt nie... Michał 1989 Gdynia