SMTronic Gdańsk ul. Żabi Kruk (1) Witam! Posiada ktoś jakieś informacje na temat pracy w tej firmie. Chodzi mi... Remix Głuchy telefon (11) Hej od jakiegoś czasu poszukuje pracy. Dziś jak zwykle wysyłałam cv w... Ewa Jak zwalniają firmy? (72) Jakie macie doświadczenia ze zwolnieniami z pracy? Spotkaliście firmy, które... AntyM
Relacom sp. z o.o. (2) Czy ktoś cos wie na jej temat?? co jakiś czas poszukują Dyspozytora... mm EST czy ktoś zna? (3) Pojawiło się ogłoszenie że poszukują do biura EST. Czy ktoś zna tę firmę??... Karka Drinkride (1) http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/przewoznik-nocny-praca-dodatkowa-c... Rajder bank spółdzielczy rumia (1) czy ktoś coś wie o pracy w tym banku na stanowisku doradcy? Mała Olemer (2) Witam dostałem propozycję pracy jako malarz-piaskarz w firmie OLEMER, czy... Zibi Praca w Anglii ? Oszuści? (5) Witam. Od jakiegoś czasu zauważam co jakiś czas podobne ogłoszenia.. :... intense7 pseudo salon masażu (16) dziewczyny uważajcie na te ogłoszenia:... Patrycja Co tu robić? (5) Witam. Mam dylemat i nie wiem co z tym zrobić. Mieszkam w Gdańsku 9 lat (choć... Corso Atrium (5) Hej co sadzicie o klimacie w Atrium kolo rynku na Przymorzu ostatnio byłam z... czarnula Zatrudnię osobę do pracy przy polerowaniu szyb (przeszkolenie). (3) Ogłoszenie pojawiające się średnio 1x na miesiąc, własna działalnośc zarobki... dfg trójmiasto i okolice - ankieta (2) witam Prośba o wypełnienie ankiety dotyczącej rekrutacji i selekcji na rynku... ZZ Nie polecam pracy w agencji reklamowej, która się niedawno ogłosiła (6) jak w tytule. brak stabilności zatrudnienia. jako gratis- wiecznie zły humor... zwolniony elektromontaz gdansk (2) witam, otrzymalem oferte pracy dla firmy "Elektromontaz Gdansk", jednak po... rider praca w Piotrze i Pawle (7) zaczęłam właśnie pracę w tym markecie, jest dużo pracy to fakt, ale nie ma... Karolina Praca w Anglii (12) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-w-anglii-ogl5909917.htm... Marcin Interview- Arla foods, sony pictures, bayer ? (3) nie moge nic znalezc na forum, moze ktos byl na rozmowie w ktorejs z tych... olka Info.bud (1) Odradzam stanowczo tą firmę. Facet proponuje pracę w Warszawie. Hotel typowa... Zmora