zatrudnię frajera tudzież idiotę (4) wymagania: -własny samochód -własna wacha -status studenta bądź emeryta... autor załamka (35) Wiecie może gdzie w Gdańsku potrzebują pracowników do biura???Kurcze juz 2... Alicja30 mam doświadczenie, wyształcenie, energię do pracy i ... dziecko... (11) moj pracodawca zatrudnil na moje miejsce corkę gł, księgowej mi natomiast... niezalogowana
praca - zabezpieczenia (2) Witam! Możecie mi powiedzieć jak wygląda branża zabezpieczeń w trójmieście?... jimasek Ile zarabiają kucharze i szefowie kuchni w Gdańsku? (7) Witam, pytanie jak w tytule, chciałbym się dowiedzieć jakie są stawki dla... Szef Kuchni z Krakowa Praca w Radisson Blu (16) Czy ktoś pracował w hotelu Radisson Blu obojętnie na jakim stanowisku. Jakie... ola Eniro w Gd (5) Witam, umówiłam się na rozmowę kwalifikacyjną na czasie. Generalnie zrobiłam... Michasia Praca jak marzenie :) (5) Czy widzieliście już to ogłoszenie?... anamana OTTO - opinie (7) Witam, chciałbym żebyście napisali własne opinie o tej agencji. Pracuje na... szrammarcin Progres HR - odradzam! (3) Z całego serca nie polecam nikomu wysyłania CV do w/w agencji pracy. Ostatnio... Uprzejmy Przedszkole EUREKA (1) poszukiwali swego czasu do pracy, ktoś coś wie? ja praca szlifierz kadłubowy (3) Czy szukanie pracy w tym jednym kierunku ma sens? Pytam osoby z... Ja.. Czy w Gdyni jesteście wyzyskiwane/ni - Fryzjerstwo/stylizacja (6) Witam. Jestem nowa na forum. Niedawno przeprowadziłam się z okolic Miastka do... Joanna123456 P.U."ATES" (1) Wykorzystuje naiwność poszukujących pracy, a potem nie płaci wynagrodzenia .... Mlodyci Dla chcących założyć własną działalność gospodarczą (1) Niestety nie spełniam ich wszystkich warunków, mam więcej niż 26 lat :/ ale... Auror gracja (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/rozne-prace-chalupnicze-ogl59... sigma Kompozytorkę naleśników w restauracji Manekin... (7) Kompozytorka pozdrawia menedżera powierzchni płaskich :] funky_koval da grasso na dabrowie (1) pracownicy wszystko okey ale pracodawac naprawde nikomu bym nie polecała... faustyna Zmiana pracy (5) Kolejny raz się przekonuję, że jednak najlepszą drogą do znalezienia pracy są... Jan__ Smak morza - Sopot, ul. Mamuszki:manager d/s wesel i imprez zorganizowanych (3) Witajcie, mam do Was pytanie odnośnie właściciela obiektu, czy jest to ten... Marta