Zastudnienie na okres próbny po stażu z PUP (2) Witam, odbywałam staż z Urzędu Pracy w pewnej firmie. Pracodawna po odbytym... Evelajna Amway znowu atakuje. (1) Znałam pana, który uwierzył tym oszustom z Amway. Bardzo się zaangażował, że... aa Administrator Sklepu Interentowego (12) Ostatnio pewna firma tak się ogłasza. Administrator sklepu nie ma nic... Autor
Nie aplikujcie - nie warte zachodu - firma na hutniczej !!! (6) Jeśli macie choćby odrobinę szacunku do samych siebie to nie aplikujcie na... sekret Agent celny (3) -od kilku miesięcy szukam pracy w tym zawodzie,mam 50 lat i kilkunastoletnie... robert HEADHUNTERS dziwna oferta (2) dziwne wymagania i durna oferta... leon Pracownik do etykietowania ARGO (2) Nie polecam Argo na przymorzu w Gdańsku, to jest zwykły obóz pracy, wystarczy... K.K. Weekendowa praca w domu...ktoś ma coś pewnego i może polecić? (17) Jak w temacie.Nudzę się w domu i chętnie bym dorobiła. Może ktoś pracuje... Miraceel Czy brak możliwości skonsultowania treści umowy jest zgodny z prawem? (2) Chodzi o pracę dorywczą / sezonową. Umowa cywilnoprawna. Gościu w biurze... Karima20 norwegia piaskarzy sciema (1) Ludzie uwaga na swoje dane co toza firma bez adresu i telefonu,,, ja juz... hgh automex (2) apsolutnie nie polecam kolejny wyzyskiwacz i cwaniak... kierowca Apteka Gemini - obsługa sklepu internetowego (6) A z Apteki Gemini ktoś się do Was odzywał? Ogłoszenie chyba było w poniedziałek. Michał Dla Naszego Klienta.. (1) co prawda jest to wierszyk stosowany w szablonie m.in. portalu "pracuj.pl",... o.p.s. Informacje o dotacji na dzialaność (4) Jestem osobą pracująca na etat i chcę otworzyć działaność realizującą... adoado0 Event (2) Zastanawiające jest to ,ze w ogłoszeniach piszą ,ze praca jest w klubie... Krzysiek POMOC KUCHENNA -WRZESZCZ- 6,50/h (7) Praca od 12 do 24 - 6,50 za godzinę pełny etat na umowę zlecenie! Wstydu nie... NERWICA Otto-praca (5) Uważajcie co podpisujecie bo ten ich regulamin zawiera śmieszne kary. Przy... eXt1945 też tak mięliście? (11) wysyłam cv w poszukiwaniu pracy, po kilku dniach przeglądam pocztę a tu... swiat_spada_na_leb zna się ktoś może na zasiłkach dla bezrobotnych (6) chodzi mi o starszą panią 59 lat, teraz nie pracuej, a nigdy nie była na... Cytrynka 007 praca w call center- Gdansk Przymorze (10) witam, jestem studentka (studiuje dziennie) i chcialabym podjac dodatkowo... carrie