praca zdalna.jak szukac? (3) Nie mowie o konsultantach telefonicznuch bo probowalam...ale jakoes race... l. HM opinie (1) Witam, ktos może wie jakich warunków można się spodziewać w HM na stanowisku... BBB AUTO SŁUŻBOWE - odpowiedzialność (5) Chciałem "podrzucić" następujący temat pod dyskusję: Otóż: ostatnie... Ramones
ELKA SCHOOL (13) Czemu tak często wychodzą ogłoszenia na pracownika biurowego do Elka School??? mi NIE POLECAM PRACY W PIZZY HUT GALERIA BAŁTYCKA WRZESZCZ (1) fatalna płaca,krętactwo przy napiwkach ,nieprzyjemni kierownicy ,szczegolnie... kucharz Kontroler Lukowy Nr ref.: KL/DO/01/12 W DCT Gdańsk (13) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/kontroler-lukowy-nr-ref-kldo0... Marcin Uważajcie na faceta chcącego zatrudnić asystentkę do biura za 3500-4200 zł /mies. (11) Facet chce zatrudnić asystentkę za 3500-4200 miesięcznie do biura. Od razu... Madzik Radio Rada Gdynia (1) Czy ktoś może powiedzieć jakie są tam warunki pracy i płacy? poszukiwaczka Kierowca z obsługą Klienta?! (6) ktoś może wie co to? (wygląda na jakąś grubą ściemę)... vlad Shell (2) wie ktos moze jak praca w Shellu , zarobki itp ? asd123 Firma Sprzątająca MMserwis (1) Czy ktoś może ma jakieś informacje o tej firmie tzn. jaka atmosfera pracy... Grażyna Osowa praca dodatkowa (1) hej wiecie moze jak mozna dorobic sobie do stalej pensji??gdzies gdzie... kkkk przyprawy swiata pustki cisowskie (2) witam czy orientuje sie ktos moze jakie sa warunki w tej firmie? kruczek81 to jest dopiero żenada (6) ja mam wysłać ( na jakiś adres stworzony w wp) CV, w którym są wszystkie moje... zła Nie o polityce,nie o kraju,ale o tym że mimo to... (5) Mimo to źle,myśleliście kiedyś o tym by stąd zwiać? Emigracja? Gdy brak... czekolada-chili TAURS (4) Moze pojdziemy wszyscy do GRYFA?:) oni zawsze maja kase na czas:) ja jak szukać? (7) Macie jakis skuteczny sposób na szukanie pracy? Mi się chyba wszystkie... Alicja30 Jak żyć!!! (25) Pracuję jako sekretarz w SR Gdynia:)) Uczciwa ponad 10 letnia praca, wyższe... sekretarz sądowy Do ulotek list motywacyjny napisalem:) (5) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnimy-kolporterow-ulotek... adi Praca w LeaderService - UWAGA!!! (2) Szanowni Forumowicze!!! Przestrzegam przed ofertą pracy z Firmy JAWO z... KuropatwaKolagen1000