PU Jastrych S.C. (4) Pracuje lub pracował ktoś tam? Jak tak to prosze o opinie na temat tej firmy. budowlany tesco - kasa (2) Orientujecie się może ile zarabia na rękę za godzinę początkujący pracownik w... tesco praca w ND serwis Gdynia (1) Witam, Mam takie pytanie czy ktoś pracuje w ND serwis w Gdyni, jest to... Mr
NIEPEŁNOSPRAWNI (10) Witam. Na wstępie chcę zaznaczyć, że nie mam pretensji ani żalu do osób... Desperat Adro (1) Oszuści tylko tak można tą firmę opisać co innego w biurze gadajał co innego... gregor Krojczy/ Pracownik porządkowy (1) Witam Czy ktoś może pracował na takim stanowisku w stoczni? Jeśli tak czy... yzw Poszukiwanie pracy - pewne przemyślenia (6) Od pewnego czasu jak rzesze innych ludzi poszukuję pracy. Przeglądając oferty... poszukiwacz mozecie polecic jakies dobre agencje pracy zagranica? (7) do pracy w anglii lub holandii?znalazlam otto ale sa rózne opinie o niej. leila76 Firma Limes s.c.- Doradca Biura Obsługi Klienta (14) Witam czy ktoś wie coś o tej firmie? Mieści się przy ul. Pohulanka 2. keks hipnoza????tylko po co to komu.... (7) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/osoba-chetna-dla-poddania-sie... mila Kto zakwalifikował się do 2 etapu? (3) Hey laski Czy któraś była na rozmowie w Hotelu w Oliwie do pracy w Rosmannie... Kaśka urlop (4) Witam. Pracuję na umowe o prace od 17 kwietnia do dnia dzisiejszego. Na... bucior Jak to z tym jest? Pomożecie? (4) Witam Mam takie pytanie. Czy jeśli dostałoby się skierowanie na badania od... Jolka skan dowodu ? (41) czy spotkaliście się kiedyś że po wysłaniu aplikacji poprosili od was o skan... anjja i co dalej z tym Mopsem (2) no właśnie jak ta sprawa z bezdomnymi się rozwija ciekawski smyk- ktoś pracował/pracuje? (10) Interesuje mnie atmosfera, traktowanie z "góry", zarobki. martka83 media markt (3) Witam czy ktos tam pracował jakie sa zarobki i jakie zmiany skladalam na... ssandra Kpina (16) Dziś rano miałem ataku śmiechu, byłem rano na rozmowie o prace z grzeczności... jaq CV pocztą czy meilem? (7) Hej! Jestem świeżakiem po obronie mgr. Poszukuję oczywiście pracy. Niestety,... Natasizm praca w handlu sprzedawca jakie sklepy są ok (2) wiadomo praca w handlu jest ciężka i za małe pieniądze ok 1200 1300 zł na... anka