Praca w aegon jako specjalista ds sprzedazy..ktos moze wie cos o tej firmie?? (4) Ide jutro na rozmowe do nich. Ktos moze wie cos o tej firmie. Jaka umowa na... Ala Hercmed? (2) Witam, od jakiegoś czasu "Hercmed" poszukuje telemarketerów. Nie ukrywam, że... ola Junic, knajpa w Sopocie-czy coś wiecie na jej temat? (1) Proszę o informacje,w miarę możliwości.Jeśli też można coś na temat Pasibrzucha. as
czy ktoś coś wie o tej firmie? produkcja kokoszki? (2) czy ktoś wie co to za firma?... marek Narzekanie berobotnego (12) Jestem młodą (24) osobą zaraz po studiach (mniejsza o to jakich:... Marcin Parodia ochroniarska (7) W firmach ochroniarskich większość pracowników to byli milicjanci,... max SECURITY - jakaś parodia , ktoś chyba żarty sobie robi ??? (3) To ma być ochrona ???? Takie wymagania : - niekaralność - orzeczenie o... zdziwiony Co myślicie o tym ogłoszeniu? (7) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/staff-to-work-in-a-hotel-and-... ewa Praca listonosza (11) Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w pracy listonosza ? marcin Empik (2) Słyszałem dużo złych rzeczy na temat pracy w empiku. Czy ktoś moze pracował... Bezrobotny Proelectric (2) Czy ktoś tam pracował i podzieli się wrażeniami?? mila ZOO KARINA markety zoologiczne - poszukuje pracowników (3) dlaczego tyle miesięcy ciągle poszukują do tak prostej pracy? Aplikowałem tam... Gdańsk KURONIÓWKA i co dalej? (18) W piątkowo-sobotnią noc chciałem "podrzucić" pewien temat, bo sam... Bronski Farmacol. Osowa (7) ktos pracowal albo pracuje w tej firmie? jakie opinie?zarobki?jaka atmosfera? Artur PAW Systemy Zabezpieczeń (2) Niby wszystko w porządku, firma daje umowę o pracę na czas próbny, potem... Rieux Przekręt? (11) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/poszukuje-10-osob-ogl5578765.... Jan Praca w Piotrze i Pawle?????? (4) Witam Czy ktoś wie jak tam się pracuje i jakie jest wynagrodzenie? Z góry... Halina Manuka Cafe (4) Czy ktoś tam pracował? cyklicznie pojawiaja sie ogłoszenia na pracownika... Karolina montex offshore (1) czy wiecie cos na temat tej firmy monter Tesco Gdynia, Kcyńska (1) Witam, proszę o opinię, jak się pracuje w/w Tesco, stanowisko Kierownik... A1