Czy można na tym zarobić ? (1) Zastanawiałem się nad tym ogłoszeniem (czy to jakaś ściema czy naprawdę można... Anonimowy Obserwtor Europejska Szkoła Wyższa w Sopocie (7) Nie mogę tego wątku napisać w opiniach. Chciałabym zasięgnąć opinii o... Agata92 Praca w fast-foodach (1) Witam , co myslicie o pracy w Mc donald, Kfc, Subway i te inne ? Alicja
Dobrze wspominasz Euro2012 ? Oni nie ! (1) Dla grupy pracowników (i zleceniobiorców) gastronomii obsługujących mecze,... madero898 Stacja Lukoil (4) Ktoś wie jakie zarobki? Opłaca się pracować na 0,5 etatu? Czy zarobię tylko... pytka secret day spa ostrożnie... (1) nieuczciwi, nie jest tak kolorowo jak obiecują na rozmowie, nawet w połowie!! dym Problem (2) Nic ci to nie da jesli nie masz w tym kraju doswiadczenia to nawet nobas cie... Marcin nieuczciwy inwestor (3) jak odzyskać od inwestora pieniądze za wykonaną pracę, pracę wykonaną na... jak Hektor Harnaś Sopot (1) Nikomu nie polecam wręcz odradzam rozmowa kwalifikacyjna nie ma nic wspólnego... Damian Tragizm (2) bez wątpienia TRAGIZM :) obecnie bezrobotny Praca Dla: SKM, ZTM GDAŃSK, ZKM GDAŃSK, ZKM GDYNIA, PKA GDYNIA, PKT GDYNIA. (2) Szukam w tych firmach pracy jako: lakiernik/ pomocnik lakiernika, kontroler... reddraqo20 Zasilek dla bezrobotnych (8) Witam forumowiczów mam pytanko czy moze ktoś z was orientuje sie czy jak... IZABELKA Macie elastyczny czas pracy ? (7) Czy z Waszego doświadczenia firmy wymagają pracy w sztywnych godzinach 8-... Agnieszka ipm elektro gdynia (2) oszustwo.2600,3000 brutto i po 10 godzin dziennie.nie polecam dla fachowcow.a... xx Natur House Wejherowo- dietetyk wiadomo cos? (1) czy ktoś wie cos o naturhouse w wejherowie anna Wyjazd do Anglii 22.06 i 1.10 lipca (10) Mój syn znalazł takie ogłoszenie W zwiazku z tak duzym odzewem na nasze... wredot Praca Rawo Trans z Pruszcza Gdańskiego (1) Witam czy ktoś wie coś na temat tej firmy? Jak się u nich pracuje? Jakie... daf a propos pracy w Lidlu (3) Czy ktoś z Was się orientuje jak wyglądają obowiązki pracownika biurowego ds.... PaniLager Dystrybutor wielu firm i produktów... (1) Dzisiaj jest to Ryłko...... ops secret day spa (3) UWAGA!!!!!! zmieniaja co chwile personel, ludzie odchodza bo nie wytrzymuja... lol