Praca elektronik

Witam.

Jestem technikiem elektronikiem z uprawnieniami sep do 1 KV. I chciał bym stworzyć listę firm z Gdańska i okolic do których ewentualnie mógł bym złożyć podanie o pracę. Tu jest moja prośba do was byście podawali nazwy firm jakie wam przychodzą do głowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Praca elektronik

No ręce mi opadły. A może jeszcze chciałbyś odrazu dostać zaproszenie na rozmowę o pracę. Chłopie, trojmiasto.pl, zakładka Praca i do roboty. W ciągu godziny będziesz miał swoją baze, a nie rzucisz temat na forum, pójdziesz na piwo a jak wrócisz to zobaczysz 20 ofert pracy, bo inni nie mają co robić. Lewus jesteś i tyle!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nigdzie nie napisałem że oczekuje gotowych ofert pracy, polecam nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Chciałem tylko dowiedzieć się jakie firmy z okolicy zajmują się ta branżą, a zgaduje że nie każda z nich wrzuca swoje ogłoszenie na trojmiasto.pl zakładke praca :) a chodziło mi również o te które aktualnie nikogo nie poszukują.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak zawsze odpowiedz na tym forum. Czytanie ze zrozumieniem. A co to jest. Tak zrozumiałem twojego pierwszego posta, jak i drugiego. Uważam że jeśli potrafisz "czytać ze zrozumieniem" to nie jest właściwe miejsce do takich poszukiwań. Ale życzę powodzenia i będę obserwował ten wątek. A na koniec, jak zawsze zmiana ników. Jak zaczynasz coś pisać pod jednym nikiem trzymaj się go
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak czepiaj się o takie szczegóły jak zmiana nicku, skoro chyba widać że odpowiada Ci jedna i ta sama osoba. Widocznie nie zrozumiałeś bo natychmiast mnie zatakowałeś, sądząc że rzucę temat na trojmiasto.pl i pójdę sobie na piwo a niech ludzie wykonają za mnie całą prace. Założyłem ten temat, w ramach kolejnego źródła informacji ewentualnie ich uzupełnienia dla Twojej informacji jak Cie tak oburzyło moje lenistwo i bycie "lewusem".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

techniku, do technika to ci daleko... kolega ma rację, weź już głową, masz całą listęfirm na tym portalu, może ci robotę pod nos podstawić?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

:-) Peace Ludzie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bronski mam jutro właśnie egzamin zwodowy państwowy, trochę mnie nosi z nerwów ale jak dodatkowo czytam takie bzdury to mnie krew zalewa, normalni ludzie nie mogą znaleźć pracy a przyjdzie taka pierdoła iliczy, że mu listę pracodawców pod nos podstawią
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pisałem już o to czy chodzi mi o podstawianie roboty pod nos, o szukaniu w innych źródłach informacji też się wypowiedziałem więc Twoja wypowiedź jest zbędna. Ale dziękuje za pomoc, w uświadomieniu mnie że nie uzyskam normalnej odpowiedzi i gratuluje pozbycia się kolejnego lenia i trolla z forum.

Nie podzrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

I normalny człowieku życzę sukcesów w poszukiwaniu pracy jak i wyładowywaniu swojej frustracji w internecie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

http://katalog.trojmiasto.pl/produkcja_i_przemysl/elektronika_przemyslowa/

http://katalog.trojmiasto.pl/uslugi/naprawa_i_serwis_agd_i_rtv/

proszę leniu, zajęło mi to 30 sekund !

w przeciwieństwie do ciebie ja mam pracę, j nie potrafisz zrobić listy firm to liczysz że ktoś cię zatrudni? pytanie na rozmowie: skąd wiem pan o nszej firmie?

- pewna kobieta na forum podrzuciła mi listę na forum i tak jakoś wyszło

...

To miało być uzupełnienie bo nie wszystkie firmy mogą być tam zawarte, i dlatego właśnie nie chodziło mi o gotową listę tylko o to co przychodzi komuś do głowy. Pierwszy link przejrzałem już wcześniej zanim tu wgl napisałem, lecz drugi jest pomocny. I dziękuje w końcu za jakąś normalna odpowiedź.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

masz jeszcze państwowe instytucje gdzie napewno szukają techników elektroników jak np ctm. jest także radmor, jest pełno takich miejsc, wystarczy poszukać a twój pierwszy post na kilometr śmierdział pójściem na łatwiznę, sorry, taka prawda ;/

Nie miał tak brzmieć, może nie trafnie sformułowałem o co dokładnie mi chodziło. Dziękuje jeszcze raz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...