Praca po informatyce

Witam!

Jestem świeżo upieczonym absolwentem Politechniki Gdańskiej, szukam pracy w zawodzie i może ktoś z Was może polecić mi jakiś kierunek. W największej mierze znam się na programowaniu w PHP, ale znam też Pythona i C/C++, choć nie aż w takim stopniu. Znacie jakieś firmy w Gdańsku albo okolicach do których warto aplikować? Z góry dziękuję i pozdrawiam

Patryk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca po informatyce

Nie kompromituj się.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Patryk nie wierzę Ci, że jesteś absolwentem. Chyba, że aż tak niezaradnym, że próbujesz tu szukać pomocy. To forum poświęcone opiniom o pracodawcach, a nie portal pracy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

A dlaczego ma to być forum tylko o opiniach nt pracodawców? Również jest przeznaczone np dla dzielenia się refleksjami na temat pracowników przez pracodawców.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

INTEL, IMPLIX
Btw non stop są jakieś ogłoszenia co do informatyków..

A co dokładnie umiesz i na jakim poziomie? Jakie masz dotychczasowe projekty, doświadczenie? Konkretnie, jakie biblioteki, freamworki znasz i na jakim poziomie etc?

Ja w przeciwieństwie do wielu użytkowników tego forum nie widzę powodu, dla którego taki post jak Twój miałby być dziwny. Spróbuj może z SMT Software, ostatnio cały czas kogoś szukają.

A jaki wydział na PG skończyłeś? ETI?
Informatycy-programiści zazwyczaj zaczynają pracę jeszcze na studiach. W 3city jest sporo firm, które rekrutują programistów - proponuję zacząć od pracuj.pl - wpisz pomorskie, ustaw filtr na pomorskie, wybierz co Ci pasuje i aplikuj :-).

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...