Pręty na Księżycowej

Proszę mi powiedzieć, jakim trzeba być DEBILEM, żeby zabezpieczyć nierówną płytę na Księżycowej (naprzeciwko myjni AutoServu), prętami zbrojeniowymi i zostawić to nieoznakowane na kilka dni. Mam nadzieję, że nikt nie zrobi sobie krzywdy. Szczególnie w nocy łatwo nadziać się na taki pręt.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pręty na Księżycowej

Widziałeś a nic z tym nie zrobiłeś. Typowe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

a co z tym zrobić, jak płyta którą tak oznaczono jest ruchoma i jak zabierzesz pręty, to można uszkodzić koło? Powinno to być zgłoszone do gminy i naprawione jak najszybciej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To w ogóle wygląda jakby była to robota warsztatu - kilka razy mieli prawie dzwony na wyjeździe . Podniesiona płyta żadnych uszkodzeń i wsadzone pręty..

Gmina się powinna tym zająć.. co jest już zgłoszone
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Akurat to nie byl warsztat. Zatkało sie coś w kanalizacji i wezwano profesjoanlna firme i odtykali (akurat jechałam wówczas jak to robiono) . Tylko minusem jest to ze nie poprawnie zabezpieczyli potem plyty i z stąd problem.a do gminy powinno byc zgłoszone zdecydowanie.

to nie jest już Księżycowa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiadomo - obecnie Przemysłowa.

A tak przy okazji... kiedys mówiło się o planach przebudowy własnie Przemysłowej. Wiadomo coś o tym? Szczególnie teraz jak ma powstać obok ten duzy teren rekreacyjny?

Inne tematy z forum

Nowy proboszcz (12 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...