Przyjęcie do porodu koszmar

byłam wczoraj w szpitalu bo skórcze mam i to cały czas mnie trzymają ale najlepsze jest to ze czekałam 5 godzin az obejzy mnie lekarz po ktg i zdiagnozuje wynik. No i lekarz stwierdził ze nie iwdzi skórczy no moze małe jakies (mimo iż skala dochodziła do 70) według mnie byly one regularne i nadal sa. No ale puścił mnie do domu bo nie było miejsc i jak odejdą mi wody to mam sie zgłosic do nich. Normalnie jestem wsciekła jak osa bo przeciez wody nie musza odejsc w domu (mojej kolezance przebijali w szpitalu) Normalnie porazka jakas od 18 do 1 w nocy tam siedzialam zeby sobie wrocic do domu z bólami:/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaki szpital ???

Witam rodze pod koniec czerwca ii intensywnie mysle nad szpitalem , a ze kazda opinia jest inna nie bardzo moge sie zdecydowac to chyba zalerzy kto na jaką zmiane trafi w szpitalu ogolnie polecaja mi wszyscy ten szpital ale sa zdania podzielone inni raczej radza kliniczna i nie wiem chycialabym sie dowiedziec jak tam sie rodzi jakie sa opcje na porod czy sa prywatne pokoje i czy mozna rodzic w wodzie Prosze o radę .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0