Ewa - ocena (1) Polecam Pana Szymona,rewelacyjne podejście do pacjenta, czuć ulgę po jednej... Ewa Piotr - ocena (1) Szczerze polecam gabinet R-CITO. Nie dość, że z moimi dolegliwościami... Piotr Maria - ocena (1) Profesionalni i rzetelni. Polecam Maria
Joanna (P) - ocena (2) Wspaniała atmosfera! I do tego sami profesjonaliści! Tylko R-Cito ️ Joanna (P) Maha - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z rehabilitacji w R- Cito, atmosfera jest bardzo... Maha Monika Dzierzenska - ocena (3) Skuteczne i profesjonalne podejście. Wszystkie kontuzje zawsze wyleczone do... Monika Dzierzenska Magda - ocena (2) Rehabilitacja w R-Cito to strzał w dziesiątkę! Jestem bardzo zadowolona,... Magda Krzysiek - ocena (2) Magicy od kregoslupa i innych doleglewosci. Ponownie postawili mnie na nogi. Krzysiek Adam - ocena (1) Jestem zadowolony z zabiegu na który chodzę. Poprawił mi jakość życia ze... Adam Szymon - ocena (1) Mój kręgosłupów opłakanym stanie lekarz chirurg powiedział że wykonanie... Szymon Tomasz - ocena (3) Profesjonalne podejście, długo szukałem gabinetu który wykona niecodzienny... Tomasz Patryk - ocena (1) Nie sądziłem, że tak szybkie dojście do pełnej sprawności po mojej kontuzji... Patryk K. - ocena (1) Od wielu lat przychodzę z wieloma problemami i zawsze otrzymuje pomoc.... K. Chrupek - ocena (1) Dobrze majster kolano wymienił Chrupek Anna - ocena (1) Profesjonalna pomoc . Polecam Anna Marian Karczewski - ocena (1) Pan Jakub D. Super masażysta wie gdzie przycisnąć, gdzie przytrzymać,jakie... Marian Karczewski Małgorzata - ocena (1) Dziękuję za fantastyczną obsługę profesjonalne podejście do mojej jednostki... Małgorzata Jakub - ocena (1) Jednym słowem: profesjonalizm Jakub Anzhela Padyachava - ocena (2) Gorąco polecam ośrodek rehabilitacyjny R-Cito na Zaspie w Gdańsku. Nie jest... Anzhela Padyachava Ola L. - ocena (1) Dzień dobry. trafiłam do pana Michała z powodu napięciowego,uporczywego bólu... Ola L.