Restauracja godna polecenia

było już parę takich wątków, ale restauracji ciągle przybywa, może ktoś coś poleci na kolację dla Rodziców, najchętniej w Sopocie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Restauracja godna polecenia

Ze sprawdzonych La Vita lub Petit Paris
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Sopocie moje dwie ulubione - Toscana (Grunwaldzka) i Ristorante Sempre- obie włoskie. Ładne wnętrza, profesjonalna obsługa i świeże, dobrej jakości produkty. Szczególnie w Toscanie - polecam Pierożki nadziewane orzechami i serem ricotta w sosie truflowym - jestem od nich uzależniona:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak, te pierożki faktycznie są rewelacyjne kiedyś jadłam; ale niestety dania są dosyć drogie, a porcje małe; szukam dalej

Polecam nową Restaurację Na Portowej 8 w Gdyni (przedłużenie Świętojańskiej za placem Kaszubskim)
pyszne jedzonko !!!!!!!
warto spróbować ;)

w końcu zaprosiłam rodzinę do Dalmacji w Gdyni; jedzenie bardzo smaczne, porcie duże , polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja ze swojej strony mogę polecić restaurację Mariaszek w Gdyni. Na swojej stronce internetowej można zobaczyć co mają w menu ( mariaszek-gdynia. pl ), jadłam tam sałatkę śledziową i była bardzo dobra, porcja też była duża, a to duży plus dla mnie, bo zazwyczaj jak mam ochotę zjeść coś dobrego, to wolałabym żeby było tego dużo :P aaa, no i można wziąć ze sobą dziecko, bo dla dzieci mają oddzielne menu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Przedstawiciel Thermomix (70 odpowiedzi)

Szukam przedstawiciela thermomix z Gdańska. Ktoś zna??

Sushi... (11 odpowiedzi)

Gdzie kupujecie rybę, żeby mieć pewność, że świeża? Przepisy też mile widziane, zwłaszcza z...

Gotowanie - niby banalna sprawa .. ale jak sie nauczyc (38 odpowiedzi)

Witam Kuchareczki ... Moim problemem jest to że zupełnie nie potrafię gotować :( Zawsze obiady...