zmienilo sie (2) na poczatku dom sushi byl genialny, jednak ostatnio zachodza tam zmiany,... eM Perełka !! (1) Cafe Stella to zdecydowanie perełka na trójmiejskiej mapie smaków. Urocze,... jasiek Wspaniałła restauracja (1) Pyszne jedzenie, szybko realizowane zamówienia. Tanio jak na warunki Gdańska. klient
Hm............. (1) Ulubionym miejscem dla pijanych jest taras Barracudy, mogą sie tam przespać,... Spacerowicz ranny Jest fajnie (1) do mala: Bardzo dobrze, że rezeracja stolika trwa 15 minut. To jest... Eraser Zlikwiduj (1) Witam. Byłem u was pierwszy raz i niestety ostatni, choć chciałbym być waszym... Eraser good price i nice bar (1) good price i nice bar marcin pierwszego dnia bylo spoko... (1) Pierwszego dnia bylo SUPER ! -pelno dodatkow i pizza pyszna ! ale pozniej to... Klient z Dąbrowy zdecydowanie polecam (1) zdecydowanie polecam kaka ;] (1) to chyba najlepsze miejsce tego typu w Gdyni...zawsze jak idę do kina albo... Adam POLECAM !!! (1) sushi super,bardzo mila obsluga-napewno tam wrócę... kwidzyn super (1) jest to najlepszy bar w okolicy,jak zamawiam cokolwiek to zawsze... Grzegorz Pizza dobra i na poziomie (1) pizza z tej pizzeri jest smaczna tyak samo dania obiadowe pozdrawiam obsluge Magda Najlepsza pizza w Sopocie! (1) Bylam ostatnio na pizzy z kolezankami, pycha! Ceny niskie, obsluga bardzo... Dziunia bardzo sympatycznie (1) mimo zlośliwości ludzi i ich już wiem,ze nie podstawnym opinią wybrałam się.... m pizza... (1) pizza rewelacja... olaf TRAGEDIA (1) ZIMNA , SPÓŻNIONA ponad 40min , MAŁO DODATKÓW, OSZCZĘDNA NA MAXA, sosy... DagrasoFan Zgrillować kucharza (1) Lokal sprawia kuszące wrażenie z zewnątrz, więc postanowiłem tam wejść, a nuż... www.poszukiwaczesmaku.pl pychotka (1) Polecamy pierogi z serem na słodko,przepyszneeeeeeeeeeeee i quesadille dziewczyny z Hynka super lokal (1) Cudowne miejsce! Blisko parku oliwskiego - zawsze po spacerze z dziećmi w te... Marta