pizza... (1) pizza rewelacja... olaf TRAGEDIA (1) ZIMNA , SPÓŻNIONA ponad 40min , MAŁO DODATKÓW, OSZCZĘDNA NA MAXA, sosy... DagrasoFan Zgrillować kucharza (1) Lokal sprawia kuszące wrażenie z zewnątrz, więc postanowiłem tam wejść, a nuż... www.poszukiwaczesmaku.pl
pychotka (1) Polecamy pierogi z serem na słodko,przepyszneeeeeeeeeeeee i quesadille dziewczyny z Hynka super lokal (1) Cudowne miejsce! Blisko parku oliwskiego - zawsze po spacerze z dziećmi w te... Marta Uczta Lukullusa (1) Restauracja ma byc w podtytule gracka, ale Lukullus był Rzymianinem i znanym... Darek dla mnie ok (1) Zabrałem tam ostatnio moich partnerów biznesowych, byli zachwyceni,... Egon Marta - opinia (1) Lubię Piratów za atmosferę, za ludzi którzy tam bywają. Bardzo lubię tam... Marta Taras i widok jest super o jedzeniu nie wspomne (1) Słuchajcie ludzie ten taras jest super siedzisz sobie na świeżym powietrzu... E. fanka makaronu rewelacja w każdym calu (1) gorrrrrąco zapraszam do najlepszej pizzerii na świecie diGusto!!! jedzenie... kasiek :) (1) No teraz to już w ogólę sympatycznie, ponieważ można wypić sobie kawę na... paweł Naprawdę ochyda (1) Jedzenie przesłodzone (ziemniaki i brokuły) a do tego za 35 zł jeść... B kita - opinia (1) eh, blondi driver jest faktycznie spoko, szczególnie w tej wystrzałowej furze... kita koncertowo i przyjemnie (1) Bardzo fajna knajpa bardzo polecam wieczorki środowe i piątkowe, jedyna... auspex Jedno z lepszych miejsc w Gdyni (1) Poszedłem tam w sobotni wieczór i byłem pod dużym wrażeniem - muzyka... Krystian dla każdego coś miłego (1) Plażę uważam za bardzo miłe miejsce. Najlepiej przyjść wieczorem, latem,... Dorcia super (1) Piekne miejsce, klimat niepowtarzalny, super koncerty!! Muzyka brzmi tam... ewa ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!!!!!!!! (2) Byłem tam ostatnio i owszem posiłki nie były pierwszej klasy ale też nie były... Niezadowolony klient niebo w gębie (1) Polędwica po angielsku z boróweczkami palce lizać. Sandacz w sosie... Andrzej Szulc i Danuta Maliszews s_lwia - opinia (1) PRZY TAK DUZEJ ILOŚCI LOKALI ZALUJE ZE WYBRALAM WLASNIE TEN. Przy stoliku na... s_lwia