pierogi najleprze na swiecie (1) jezdze tam na pierogi i kolduny maxymalnie dobre polecam wysor MIKAWA :D (1) Bardzo przyjemna kawiarnia na PIWNEJ. Polecam ^^ N.K. ;) Zepsuło się (1) Kiedyś kebab był bardzo dobry, dużo dobrego mięsa fajne sałatki. Obecnie... GreG
Hmmmm... (2) Jedzenie może i dobre, ale ostatnio zamykają kiedy chcą. Właśnie przed chwilą... Piotrek ada - opinia (1) nowe - ciekawe! ada Rewelacja (1) Przyjechałam do Sopotu na długi weekend z połunia Polski. Nie mogłam odpuścić... Karolina tupeciara (1) zapłaciłem rachunek 300zł w godzine no i zostawiłem kelnerce 10zł napiwku ,a... stały klient to nieprawdopodobne!!! (1) po 1. ochroniarz-przeklina na klientów juz na dziendobry... przy samym... Marika !!SZOK!! (1) Dom Czekolady wywarł na mnie ogromne wrażenie.. kelnerka miała na bosych... masakra jakaś. . . ODRADZAM (1) Po ostaniej wizycie w restauracji Sphinx powiedziałam: Nigdy wiecej! Kelner... niezadowolonaaa Wieeeelkie brawa dla właścicieli!!!! (1) Pani Tatiano. Byłem, spróbowałem, wyszedłem z niezapomnianymi wrażeniami!... Gość w pomarańczowej koszulce świetne miejsce (1) Często umawiam się tu na lunch i "spotkania biznesowe". Nawet robiąc zakupy... Asta Wielki plus (1) Pizza jaką panstwo podajecie jest wiecej niż z*******a :D Nigdzie nie jadlem... Wasz Stały Klient :) mi sie podoba (1) Ja ogólnie lubie chodzić do leone.Obsługa zawsze jest miła i uśmiechnieta.A... bywalczyni Godna polecenia!! (1) Jestem stałym klientem "Del Mar" i trudno mi uwierzyć w te opinie. Mam... PM wielki zawód (1) Zdecydowanie nie polecam tego miejsca.Powodów znalazłoby się conajmniej... Gdynianka eater - opinia (1) Obsługa nie dba o stałych klientów, mimo że zamawiam dania z concordii od... eater dzisiaj się wybieram do hacjendy (1) uwaga do izy - jak chcesz się truć papierosami to wybierz po prostu inny... neo310880 wojtek - opinia (1) też wpadam regularnie od początku i jest fajnie. właściciel, kelnerki i... wojtek Rewelacyjna kuchnia i obsługa krytyki sie nie boi! (1) Potrawy i obsługa zawsze były bardzo wysoko oceniane przez klientów firmy, w... Alina Niemczyk