Jest fajnie (1) do mala: Bardzo dobrze, że rezeracja stolika trwa 15 minut. To jest... Eraser Zlikwiduj (1) Witam. Byłem u was pierwszy raz i niestety ostatni, choć chciałbym być waszym... Eraser good price i nice bar (1) good price i nice bar marcin
pierwszego dnia bylo spoko... (1) Pierwszego dnia bylo SUPER ! -pelno dodatkow i pizza pyszna ! ale pozniej to... Klient z Dąbrowy zdecydowanie polecam (1) zdecydowanie polecam kaka ;] (1) to chyba najlepsze miejsce tego typu w Gdyni...zawsze jak idę do kina albo... Adam POLECAM !!! (1) sushi super,bardzo mila obsluga-napewno tam wrócę... kwidzyn super (1) jest to najlepszy bar w okolicy,jak zamawiam cokolwiek to zawsze... Grzegorz Pizza dobra i na poziomie (1) pizza z tej pizzeri jest smaczna tyak samo dania obiadowe pozdrawiam obsluge Magda Najlepsza pizza w Sopocie! (1) Bylam ostatnio na pizzy z kolezankami, pycha! Ceny niskie, obsluga bardzo... Dziunia bardzo sympatycznie (1) mimo zlośliwości ludzi i ich już wiem,ze nie podstawnym opinią wybrałam się.... m pizza... (1) pizza rewelacja... olaf TRAGEDIA (1) ZIMNA , SPÓŻNIONA ponad 40min , MAŁO DODATKÓW, OSZCZĘDNA NA MAXA, sosy... DagrasoFan Zgrillować kucharza (1) Lokal sprawia kuszące wrażenie z zewnątrz, więc postanowiłem tam wejść, a nuż... www.poszukiwaczesmaku.pl pychotka (1) Polecamy pierogi z serem na słodko,przepyszneeeeeeeeeeeee i quesadille dziewczyny z Hynka super lokal (1) Cudowne miejsce! Blisko parku oliwskiego - zawsze po spacerze z dziećmi w te... Marta Uczta Lukullusa (1) Restauracja ma byc w podtytule gracka, ale Lukullus był Rzymianinem i znanym... Darek dla mnie ok (1) Zabrałem tam ostatnio moich partnerów biznesowych, byli zachwyceni,... Egon Marta - opinia (1) Lubię Piratów za atmosferę, za ludzi którzy tam bywają. Bardzo lubię tam... Marta Taras i widok jest super o jedzeniu nie wspomne (1) Słuchajcie ludzie ten taras jest super siedzisz sobie na świeżym powietrzu... E. fanka makaronu