lokal super, obsługa OK (1) Świetny lokal, lepszego wyboru piw nie ma nigdzie; obsługa sympatyczna-... liliac oto chodzi :D (1) jak dla mnie fajnie . szkoda że nie ma więcej takich miejsc jak to w Gdyni. ptak michał - opinia (1) Osoby obsługujące w tym lokalu powinny zostać objęte szczególną ochroną,... michał
polecam:) (1) bardzo miłe miejsce tak na piwo ze znajomymi jak i na niedzielny obiad, można... Sylwia DARIA - opinia (1) uwielbiam ten club jestem czestym gosciem. klimat i muzyka... DARIA !!!!! PYCHA !!!!! (1) jedzenie z ZAPIECKA zamawiam od niecalych dwoch lat i zawsze (niewazne czy... kjubabuba Rewelacja (1) Bardzo Pozytywnie Piotr Miło zaskoczony... (1) Zgadzam sie z niektórymi poniższymi opiniami na temat Malinowego... Mikki ?? (1) Ogólnie rzecz biorąc z zewnatrz wydaje sie być bardzo miłym miejscem do... Ewa warto się wybrać (1) Ceny przystępne ale klimacik bardzo fajny:) Warto wpaść tam ze swoją sympatią baba restauracja zasługuje na 5 gwiazdek!!! (1) Można rozwodzić się co jak itd ale w skrócie:Profesjonalizm pod każdym... maliniakmali Można wybornie się najeść na światowym poziomie (1) Pozwolę Sobie na kilka słów o powyższej reustauracji, w dniu wczorajszym z... Grzegorz Szymanek Iwona w kapeluszu - opinia (1) Moja ulubiona restauracja w Gdańsku - rewelacyjne jedzenie. Nigdzie indziej... Iwona w kapeluszu jestem bardziej niż rozczarowana (1) byłam dzisiaj ( 27.04.2008) na obiedzie- po raz pierwszy i ostatni zamówiłam... Joanna marcin tomasz kisielewicz i kasp (1) marcin tomasz kisielewicz i kasp. Bardzo mi przykro że te 3 opinie pochodzą... W.Malinowski Najlepsza restauracja w trójmieście !!! (1) Od dłuższego czasu odwiedzam ten lokal z żoną i z dzieckiem i jestem... W.Malinowski Tragedia (1) Ładny lokal i nic poza tym. Obsługa poniżej krytyki. Trudno ocenić jakość... Ola Najlepsza restauracja w Trójmieście! (1) Trafik to zdecydowanie jedna z najlepszych restauracji w Trójmieście.... Caroline Gareth - opinia (1) Nie pamietam jak jest z realizacja zamówień telefonicznych bo dość dawno to... Gareth Miłe i spokojne miejsce z dobrym jedzeniem (1) Jedzenie naprawde pyszne, ceny znośne, obsługa bardzo miła, muzyka w tle i... Sebastian