ja xD - opinia (1) Świtne miejsce dla dzieci :) Polecam! ja xD fachowy szef kuchni (1) Pychotka, niesamowity gyros i superanckie zapiekanki.Wczoraj bylismy ze... Przemek TV sio z Pudla! (1) Watrobke polecam, choc rzeczywiscie surowka moglaby byc bardziej bogata :-)... Maragou
Dom Weselny, czy Malinowy Ogród? (2) Restauracja przypomina bardziej Dom Weselny, niż Malinowy Ogród. Skoro... Tomasz Kisielewicz asg - opinia (1) Jedzenie ok (poza nielicznymi wyjątkami), ceny przystępne. Jedynie BARDZO... asg Uwielbiam tą pizzerie (1) Jest ekstra, może ceny nie są zbyt niskie ale za taką pizze naprawdę warto.... Pjotr super!! (1) Uwielbiam to miejsce! Bardzo fajna obsługa (moja kumpela wiec jak mie mam jej... bimbina miejsce z duszą (1) Czerwone drzwi odwiedziałam podczas mojego pobytu w Sopocie.myślałam, że... aga :) (1) Super imprzka polecaaaaaam :D ada jest inaczej niż gdzie indziej (1) jakby czas zatrzymał się w miejscu. Szkoda, że knajpa jest na Łąkowej, gdyby... Julka super (1) Bardzo mi się podobało - byłam akurat na wieczorze ballad jazzowych. Klimat... P. pozerska knajpa (1) dla gosci w dresach i 17-tek a czy nie wchodza tam 13-tki ciezko... bożo palce lizać (1) Odwiedziałm Restaurację Ewa po dwóch latach nieobecności. Na szczescie nic... smakoszka miło, pysznie i blisko :-) (1) Już kilka razy miałem okazję przekąsić conieco w Hacjendzie.Sprawna i miła... Marek PORAŻKA (1) POPROSTU PORAŻKA JESZCZE ROK TEMU DAŁO SIĘ JEŚĆ WASZE PIZZE ALE TERAZ... BYŁY KLIENT porażka!!NIE POLECAM (1) dajcie spokój!! zabrałem rodzinke na niedzielny obiad miał być złocisty... ADAM Świetny pomysła na taki lokal, ale... (1) ...ale obsługa przystosowana do obsługi stoiska z piwem na festynach... luki hobbit - opinia (1) wystrój super bardzo mi sie podobało sushi najlepsze jakie jadlem (chociaz... hobbit masakra!!! (1) miałam ważną okazję żeby świętować. wiedziałam ze tam jest drogo ale... mary Już nie Bazylia tylko VINCI (1) Zmienił się właściciel.Jedzonko jeszcze lepsze.POLECAM. mama88