zamowienie na telefon (1) Czas od telefonu do restauracji do dzwonka u drzwi- 18 minut. Biorac pod... krysiagdy Nie próbowałbym (1) Mieszkałem 3 lata w Chorwacji. Próbowałem wielu dań z bałkanów i może nazwy... Michał Do tej pory stały klient... (1) ..bo więcej się tam nie zamierzam pojawić - zamówiłem zupę pomidorową, po... pw
GORĄCO POLECAM!!! (1) Byłem tam kilku krotnie i za każdym razem odkrywałem tą restałracje na nowo... lsmigiel Obsługa na poziomie (1) Nie ma milszej i bardziej urodziwej obsługi w Trójmieście.A jedzenie -polecam... czestmir Rewelacja (1) Nic dodać nic ująć wszystko jest w ocenie lokalu. Byłem z żoną i przyjaciółmi... Kowal Gorąco polecam (1) Wyjątkowe miejsce i lokalizacja restauracja godna polecenia obsługa i... Wojtas No cóż... (1) Tak jak to się mawia: "z takimi ludźmi nie pogadasz..." po prostu znacie się... Artur K. jeee__ (1) mój ulubiony klub :)) nataliaa SMACZNIE I TANIO! (1) Ostatnio miałam przyjemność jeść w restauracji Zabusia i muszę przyznać, że... Agata Mój pierwszy raz... (1) Muszę powiedzieć, że nmie jest źle, wręcz powiem sympatycznie. Minusy -... bono Powrócę tam na pewno (1) Bardzo fajna restauracja! Jedzenie jest przepyszne, bardzo roznorodne... Monique Klasa (1) Jedno z najbardziej klimatycznych miejsc w trójmieście, polecam każdemu. EBPblMAH super PIZZERRIA!! (1) super PIZZERRIA!! JA o kurde (1) Czyżby Szafa stawała się gdańską alternatywą dla Papryki-Soho-czy Sfina.... Radek procz polozenia nic... (1) Kilka razy, glownie ze wzgledu na polozenie, bywalam w barracudzie...... Gosia Barbara Łońska - opinia (1) Impreza "Złote Gody"-przygotowana profesjonalnie,znakomita kuchnia,super... Barbara Łońska :D:D:D:D (1) Idealnie ^^ JA mular - opinia (1) super makaron z krewetkami mular obsluga do nieczego!!! (1) miejscoowa ok. ale obsluga pozostawia do zyczenia!!! ludzie ktorzy tam... zdegustowana