misia - opinia (1) Nie byłam w lokalu, zamówiłam pizzę na telefon. Dostawa punktualna, pizza... misia niestety tylko muzyka jest tutaj dobra (1) Muzyka - swietna, szczeolnie gdy jest jakis zespol ktory dogrywa/dospiewuje... anita01 SPROSTOWANIE! (1) Chcialbym dokonac malego sprostowania.Otoz,owszem,na terenie calego kompleksu... K.Zarazinski-kierownik rest.Mysl
Ten blądasek z gokarda jest super :))) (1) Jedzenia naprawde smaczne, ceny idzie przełknac.Koles z gokarda (ten... r A ja nadal lubię tu przychodzić (1) Byłam w sobotę, z rodziną. Bardzo miła pani poinformowała nas o wolnych... sopocianka z Brodwina Jest OK, co wy chcecie! (1) Byłam tam w czwartek i wszystko było si... babeczka za barem doradziła co i... smart :) (1) ja się czuję w Szafie baaaaardzo dobrze - kto nie czuje klimatu, jego strata.... Asia w koncu :-) (1) W koncu znalazlam swoje miejsce na relaks po ciezkim dniu:). Przyjemny,... maggie Jak ja im zazdroszczę tego widoku (1) Jak ja im zazdroszczę tego widoku na Gdynię . Super jedzonko z super widokiem... Smakosz Makaronów SuPeR (1) bylismy tam wczoraj na obiedzie pierwszy raz i juz teraz wiem ze nie... zdzitas mq - opinia (1) najlepsze pizze w 3mieście, polecam zwłaszcza pizze XXL pyszne mq super :) (1) rewelacja :) wczoraj odwiedziłam to miejsce pierwszy raz od czasu zamknięcia... poduszkowa wymiataczka :) co się stało (1) Przychodzę do CICO dosyć często i muszę przyznać, że wiele się zmieniło.... stefan- stały klient Monia - opinia (1) no cóż...co tu dużo pisać-jedzenie rewelacyjne,wystrój i klimat bardzo... Monia GRATULUJĘ !!! (1) JESTEŚMY LUDZMI Z BRANŻY I BYLIŚMY PEŁNI PODZIWU. PAN KELNER OBSŁURZYŁ NAS... MADZIA Chatka niedobrego smaku (1) Po dziesieszym obiedzie moja rodzina i ja jestesmy zawiedzeni. Obiadki tak... piter smacznie (1) Byłam no obiedzie w tej restauracji ze znajomymi dostaliśmy kilka dań i kżdy... Magda OK!!!!!!!!!!!!!!! (1) pizza w lokolu - ŚWIETNA, lecz jak zamawiamy przez tel. to mozna dostac pizzę... ULTRAS Świetne miejsce do spotkań z przyjaciółmi ! (1) Byliśmy tam ostatnio z przyjaciółmi, naprawde fajny klimat i przedewszystkim... Sebastian nareszcie coś we Wrzeszczu (1) W lokalu jeszcze dość pusto, ale obsługa bardzo się stara. Super, że nie... P.