pizza (1) Mają pyszną pizze! jeśli nie powiem ze najlepszą:P Super jedzonko! Tylko... mniam Zupka (1) Zupki mają rewelacyjne!! Szczególnie grzybową:D Bardzo smaczne spagetti.... mniami PRZEKONAJ SIĘ SAM! (1) Ja jstem zachwycona! Żarełko pierwsza klasa, świetnie podane i SZYBKO!!! a... Uma
polecam (1) Bardzo przyjemna muzyka (we wtorek na żywo, kameralna). Altanka jest bardzo... Mateusz Ihnatowicz KR - opinia (1) KARAOKE POBIJA WSZYSTKIE KNAJPY!!! NIGDZIE NIE ROBIA TAKIEJ SEROWEJ PIZZY JAK... KR Jedzenie wyśmienite (1) Polecam nie tylko wybrać się do tej restauracji, ale spróbowanie choćby... Ola Chudy (1) Dla mnie knajpa rewelacja tak jak i jedzenie . Obsługa jest naprawdę fajna... Chudy super:) (1) Fajny klimat , fajne imprezy i moje ulubione karaoke:),jedzonko... Gruba ****************POLECAM******************** (1) Zostałem szybko obsłużony, dobrze zjadłem w miłej atmosferze i nie drogo!... daniel misia - opinia (1) Nie byłam w lokalu, zamówiłam pizzę na telefon. Dostawa punktualna, pizza... misia niestety tylko muzyka jest tutaj dobra (1) Muzyka - swietna, szczeolnie gdy jest jakis zespol ktory dogrywa/dospiewuje... anita01 SPROSTOWANIE! (1) Chcialbym dokonac malego sprostowania.Otoz,owszem,na terenie calego kompleksu... K.Zarazinski-kierownik rest.Mysl Ten blądasek z gokarda jest super :))) (1) Jedzenia naprawde smaczne, ceny idzie przełknac.Koles z gokarda (ten... r A ja nadal lubię tu przychodzić (1) Byłam w sobotę, z rodziną. Bardzo miła pani poinformowała nas o wolnych... sopocianka z Brodwina Jest OK, co wy chcecie! (1) Byłam tam w czwartek i wszystko było si... babeczka za barem doradziła co i... smart :) (1) ja się czuję w Szafie baaaaardzo dobrze - kto nie czuje klimatu, jego strata.... Asia w koncu :-) (1) W koncu znalazlam swoje miejsce na relaks po ciezkim dniu:). Przyjemny,... maggie Jak ja im zazdroszczę tego widoku (1) Jak ja im zazdroszczę tego widoku na Gdynię . Super jedzonko z super widokiem... Smakosz Makaronów SuPeR (1) bylismy tam wczoraj na obiedzie pierwszy raz i juz teraz wiem ze nie... zdzitas mq - opinia (1) najlepsze pizze w 3mieście, polecam zwłaszcza pizze XXL pyszne mq