pampek92 - opinia (1) Kiedyś było lepiej, bardziej klimatyczne jedzenie. Teraz nie czuję serca i... pampek92 Żenada! (1) Lokal calkiem fajny ale oibsluga popsula wszystko. Pani kelnerka ktora 40... Asia Barmani (1) Barmani w Żaku mają "charakterki" - szczególnie męska część. Mają lepsze i... Aga
wojtek - opinia (1) Polecam - szybko i fajnie w przystepnej cenie!!!! A jak osobiście można... wojtek meega ;] (2) idealne miejsce na piwko/drinka ze znajomymi przed po lub zamiast imprezy.... Kobra Adam - opinia (1) A ja się nie zgadzam. W każdym miejscu które nazywa się RESTAURACJĄ trzeba... Adam UWAGA!!! (1) Jedyne z niewielu miejsc w Trójmieście, gdzie nie można płacić kartą!... Ela.U. wejherowianka - opinia (1) szczerze, to nie mam nic do tego klubu, tylko, że obsługa czasami mogłaby być... wejherowianka Zenek - opinia (1) obslga kiepska bylem tam dwa razy i kelnerki byly bardzo niesympatyczne.... Zenek Pyszności :) (1) Knajpka ma rewelacyjny wystrój, klimatyczna muzyczka w tle. Byłam tam już... Agata Nr 1 w Trójmieście (1) Najwspanialsza restauracja w jakiej byłem! Jedzenie wyśmienite! Polecam dania... Leszek&Karolina milo i spokojnie (1) wystroj ok, pascha, szarlotka i kawa- polecam. ale najbardziej podoba mi sie... ania Czesław Marzanowski - opinia (1) Oby jak najwięcej, tego typu klubów dla młodzieży. Czesław Marzanowski Rafał - opinia (1) Bardzo przyjemna restauracyjka. Może bardziej w klimacie Gdańskim niż... Rafał Prawdziwie grecki smak (1) Do El Greco trafiłem zupełnie przypadkiem, w niedzielne popołudnie. Od razu... MarcinEs Restauracja rewelacja (1) Bylam juz kilka razy w Domu Sushi i jestem bardzo zadowolona, polecam... Iśka :))) (1) Choć - ani lokalizacja, ani wystroj - nie powalają, ale jedzenie jest bardzo... DS :/ (1) Lokalizacja, menu, wystrój, muzyczka - wszystko ok. Tylko obsługa jakas taka... DS Żenujące (1) Byłam dziś z przyjaciólką w Shpinxie, czekałyśmy 15 min na napoje i 35 na... Ja Jest BOmba!!!!!!! (1) Jak dla mnie to nie ma lepszej dyskoteki w trojmiescie!!!Chodze tam co... Andzej