hobbit - opinia (1) wystrój super bardzo mi sie podobało sushi najlepsze jakie jadlem (chociaz... hobbit masakra!!! (1) miałam ważną okazję żeby świętować. wiedziałam ze tam jest drogo ale... mary Już nie Bazylia tylko VINCI (1) Zmienił się właściciel.Jedzonko jeszcze lepsze.POLECAM. mama88
Bufet meksykański (1) Byłem tam wczoraj z rodziną na obiedzie. Serwowali bufet meksykański.... Marcin Piotr - opinia (1) Pizza smaczna ale czas dowozu prawie 2 godziny pomimo informacji, że będzie... Piotr rozczarowanie (1) poczytałam opinie i wydawało się super, Ale jestem bardzo rozczarowana, porce... Andzik obsługa (1) Chcialam się wypowiedziec na temat obsługi, na temat jedzienia sie nie... emilia Zmienić nazwe!!! (1) Bardzo się ucieszyłam jak widziałam, że w końcu zjem bałkańskie jedzenie w... Serbka polecam (1) Super lokal, przemila obsługa. Bardzo milo i sympatycznie spędziłysmy tam pól... zadowolona Nieporozumienie! (1) Zdecydowanie odradzam jedzenie w Sphinxie w C.H Batory. Zamiast "Delicji z... MW Marcin - opinia (1) Lokal rozczarowuj. Szczególnie menu deserów, które wydaje się być... Marcin nic nadzwyczajnego (1) Sympatyczne miejsce, ale odnosze wrazenie, ze obsluga zupelnie nie radzi... konstanty Delfinek jedyny (1) Kochamy Delfinka, przychodzimy od początku jego istnienia, komu nie podoba... Marta i Sylwek Pogorzelscy ...jestem na tak!!! (1) ...odwiedziłem restaurację drugi raz ze swoją narzeczona i dziekujemy... nikosos ekstra miejsce na wypicie kawy ;) (1) Bardzo tam jest miło, spokojnie... fajny widok na molo i plaże!Bardzo miła... smerfa :) (1) polecam:)bardzo lubie jeść w tej sieci barów i bardzo dobrze że znalazł się... agata Karaoke (1) Karaoke w tym lokalu jest poprostu swietne, nie ma tego przepychu i chołoty,... Stały Gosc programu Trzyamj się z dala! (1) Miejsce do kitu, obsługa wymusza kasę za rzeczy których nie kupiłeś ani nie... Jozek Polecam gorąco, naprawdę warto (1) Polecam gorąco, naprawdę warto adam zamowienie na telefon (1) Czas od telefonu do restauracji do dzwonka u drzwi- 18 minut. Biorac pod... krysiagdy