klijenci (1) Super jedzenie,miła obsługa ogólnie super,napewno będziemy częstymi bywalcami. kjijęci BRAK KOMPLETNEGO MENU. (1) WCZORAJ(W PIATEK)BYłAM Z MEZEM W RESTAURACJI ZAMOWILISMY MAKARONY KELNER... ANNA Hania - opinia (1) Byłam 2 razy.Pizza poprawna,danie dziecięce też ale kiełki i sałatka z... Hania
Górale u Ceprów (1) Trafiliśmy do kawiarenki w dniu dzisiejszym. Usiedliśmy z wrażenia. Wystrój... Jurek i Halina Re: UWAGA!!! (1) Ciekawe jaki to był dzień tygodnia? Zapewne sobota lub niedziela? W dni... becouse grzegorz - opinia (1) p.Tatiana jest rewelacyjna,bez niej knajpa była by bez klimatu iuroku. grzegorz StS - opinia (1) mrok w puszcze... uwielbiam ten pub ^^ StS Klasa to klasa (1) Jedzenie pyszne, obsługa przemiła i nienarzucająca się, dania pięknie podane,... Bea Opinia (1) Świetna kuchnia w przyjemnej atmosferze! WARTO skorzystać!!! Jarek Jedno słowo - PORAŻKA (1) Zamówiłem na spotkanie z klientami 12 obiadów na umówiona godzinę, przy czym... MARCIN odlotowe miejsce (1) śniadania suuuuuuper, wielkie bagiety ze świeżymi warzywkami, pierogi domowe,... pj jedzonko (1) Byłam w Chatce Smaku ze trzy razy i jestem pewna, że nigdzie nie jadłam... Kasia TA OBSŁUGA TO JEDEN WIELKI SKANDAL!!! (1) Marzy mi się świętowanie Patryczka i TO powinno byc najlepsze miejsce, ale..... magda Super pojazd !!!! (1) Uśmiałem się jak jedzenie przyniósł koleś w chełmie zadałem pytanie czemu... jurek Super jedzonko za super ceny (1) Nie wiem jak jest w lokalu bo zawsze zamawiam jedzonko, ale jest naprawdę... cleo odradzam (1) Po wizycie w tej "restauracji" z całą stanowczością stwierdzam, że niegdy już... Gosia brrr (2) wyprawialiśmy tam swoje wesele. Zajęci tańcami i zabawianiem gości nie bardzo... Kaśka Malinowa poczekalnia (2) Jadam w Malinowym Ogrodzie raz na miesiąc, dwa i rozumiem, że nie jestem... kasp Bardzo smacznie i z klimatem (1) Nareszcie nowa restauracja we wrzeszczu bardzo fajny klimat i wystroj... gogo Moje zdanie. (1) Byłem ze dwa razy na weekendowej imprezie i moje wrażenia są następujące:... cokolik