MOLO SUNSET-THEESALONIKI / GREECE (1) Dzięki licznym wizytom w El Greco przywołałem swojej duszy przez żołądek... Marcin Super! (1) Pruszczańska "Karolla"to nie tylko świetna pizzeria, ale i genialny pub ;) Monika Lokal pierwsza klasa !!! (1) Wybrałem się tam z narzeczoną w dzień kobiet i bylem bardzo zadowolony nie... Marcin
Wspaniały wieczór... (1) Wraz z moim narzeczonym wybrałam sie do restauracji Tutta Mia z okazji... Karolina Dziękujemy za pyszne popołudnie! (1) O walorach smakowych można by długo opowiadać...nie ma potrawy która nie... Monika i Paweł mała wtopa (1) kelner miły i uczynny, jedzenie smaczne ( to co nam udało się skosztować) ale... baboo78 kelnerki (1) no knajpka sama w sobie jest przecudna ale obsluga jest do bani! jakies puste... JA Bawiła się w gronie samych kobiet. (1) Zorganizowałyśmy sobie niewielkie spotkanie po prawie 25-ciu latach. Miejsce... Ela U. "co ci podać" (1) Dania bardzo dobre, ładnie podane. Mogło by być jednak więcej dodatków... konsument Fab - opinia (1) Polecam gorąco. Często się tam stołuje i naprawdę warto. Fab Pychota! (1) pizza rewelacja! dawno nie jadłam tak dobrej, naprawde polecam! Odkąd... zachwycona Rozczarowanie (1) Udany pomysł na klubowy lokal, jednak, obsługa była nie sympatyczna,! nie... Konopielka W końcu (1) I tego brakowąło w 3mieście.... tekie rozrywkowa metropolia a po tylu latach... Mandragora za drogo!!! (1) Mimo, że knajpka z fajnym wyposażeniem i miłą obsługą serwuje dania o zbyt... Ilona super (1) smacznie i milo less nigdy więcej (1) nie polecam tego lokalu muzyja do kitu i złodzieje byłam pierwszy raz... beata jedyne sushi w gdańsku [niestety] (1) jako amatorka sushi zdecydowałam się spróbować w Kansai. Nie zraził mnie za... mm Taka sobie restauracja (1) Jedzenie mozna powiedziec kiepskie, obsluga przyzwoita, jedyna zaleta... Arek P. Przecietna restauracja jakich wiele (1) Bylem tam raz ze znajomymi i wszystko bylo poprawne, ale co najwyzej... Arek P. Naprawde fajne knajpka (1) Jestesmy tam co jakis czas i za kazdym razem jedzenie jest super, obsluga... Arek P.