Ann - opinia (1) Byliśmy w tej restauracji w ubiegła sobote i sie rozczarowalismy.Długo trzeba... Ann super żarcie (1) restauracja przyjazna dzieciom,dla niepalących,polecam maklube i wyborne... smakosz Super fajne miejsce w Centrum Gdyni (1) Super Miejsce w Centrum Gdyni Widok jest rewelacyjny jak będzie lato to będe... Kajetan
Trochę wyrozumiałosci...:) (1) Ludzie nie przesadzajcie, nie jest tak zle, ja byłam w 4 stronach dzisiaj i... magda pizza (1) Pizza godna polecenia i cena w promocji też dobra. Obsługa na sali bardzo... oko POLECAMY (1) Miejsce godne polecenia. Mimo iz jest na uboczu warto sie pofatygować.... EWA S Super lokal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) 26 stycznia mieliśmy w tym lokalu wesele!!!!! Niczego lepszego wyobrazić... Łukasz Wysocki Przemo - opinia (1) Byłem w tym miejscu niedawno pierwszy raz i już chyba tutaj nie wrócę.... Przemo Bez przesady! (1) Odwiedziłem ten klubik nabuzowany pozytywnymi opiniami na tym portalu i może... lech0sław Obsluga (1) Ja bede troszke mniej delikatnie niz moi przedmowcy. Panie sa bezczelne.... Karolina Polecam (1) Jestesm bardzo czestymi goscmi w Domku Sushi i nie zaliczylismy jeszcze... K Ewa Vogels - opinia (1) Bardzo Dziekuje za profesjonalizm 29.11.br w Karczmie Trzy Dęby,Instytut... Ewa Vogels Nowy lokal we Wrzeszczu (1) Nowa restauracja, otwarta chyba w zeszłym tygodniu, więc poszlismy... Tomstar rozczarowanie (1) powiem tak, ze spodziewałam sie czegoś lepszego. kelner choć uroczy był tak... k super!!! (1) rewelacyjne miejsce, ale trafienie tam graniczy z cudem! nie wiem czy o to... magda To miejsce zdecydowanie odradzam (1) Procz przyjemnego wystroju ta restauracja to totalna p.... Jedzenie jest... martinez Liga Mistrzów!! (1) Byłam w piątek na sushi i Pan w okluarkach zrobił mi maka owiniętego... Baska Dobre jedzenie (1) jedzenie dobre,nawet bardzo troche trzeba czekac,ale za to pewnie swiezo... kc Jack i Marysia - opinia (1) W ostatnia sobote przekonałem sie bedąc z dziewczyną o nudności tego miejsca... Jack i Marysia Klient bardziej obiektywny - opinia (1) Nigdy w życiu bedąc w boolvarze nie zostalem źle potraktowany przez kelnerki,... Klient bardziej obiektywny