nie polecam (1) próbują pozycjonować się na rynku jako elegancka restauracja. jednak ani... Krzy$iek Bardzo sympatyczna Restauracja (1) Dowiedziałem się o tej Restauracji od znajomych, kórzy byli w niej na... Daro Walentynki (1) Mila i profesjonalna obsluga odrazu zaprosila nas do stolika dostalisy po... Parka
beti - opinia (1) DJ...poprosimy o lepsza muzyke:) beti niedziela (1) naprawde swietna miejscowka. swietne drinki i nie moge sie doczekac... Ja Jestem zaskoczony (1) Byłem wczoraj gosciem tej restauracji. Rewelacyjne jedzenie i cicha... Jacek S 7- nie kradnij! (1) Po raz pierwszy odwiedziłam wczoraj to miejsce. pierwsze wrażenie-świetna... uboższa o stówke klientka pyszne frutti di mare (1) spośród wszystkich cech tej miłej knajpki na najwyższą notę zasługuje... lisa porażka co tu gadać i to niby ma byc restauracja (2) 1- długo sie czeka zanim ktos sie toba zajmie 2- wiedza kelnerów na temat... Konrad catering na tip top... (1) Dziękuję wam za wspaniałe przyjęcie urodzinowe! Za namową rodziny... zadowolona solenizantka z gdyni Świetna pizzeria - polecam! (1) Świetna obsluga, ujmujacy wystroj i wyborne jedzenie - to wlasnie Gruby Benek... Piotrek pub - ok! jedzenie - nie. (1) Jako pub może i spełnia swoją funkcję, ale ja byłam tam z chłopakiem, żeby... Ania polecam wszystkim (1) Przeczytałam z ciekawości opinie o malinowym ogrodzie. Z większością z nich... Ania P. Rozczarowanie (1) Bylam po raz pierwszy (i ostatni) w styczniu. W lokalu zimno, natretna... szyzska Szanowni Państwo! nie przesadzajcie..... (1) ..jestem klientką 4 Stron Świata od ok. 3 lat. Odwiedzam restauracje... sylka MA COŚ W SOBIE:) (1) ano jacha jest troche trendi ale jest ogolnie z****iaszczo, najlepiej jest... odwiedzający czasem najlepsza w Gdańsku (1) Pizza jest rewelacyjna, dania obiadowe też bardzo smaczne, ale pizza jak... aga wiadomość dla szefa i kucharza (1) Dziękujemy za pyszne jedzenie.Zostałyśmy bardzo mile zaskoczone tak... klientki nie zle miejsce (1) Od pierwszego momentu zafascynowały mnie ilości różnorodnych piw- niesamowite... mala Opinia (1) Bardzo dobre jedzenie i wysmienita LaBomba :) No i jest gdzie zaparkowac!!! Tomek