Natalia - opinia (1) Czytając opinię poprzednika, nie mogę uwierzyć, że to ta sama restauracja.... Natalia Obsługa (2) Niestety jedyne co można zarzucić temu lokalowi, a dokładniej ludziom tam... Bartek zachwycona - opinia (1) chciałabym powiedzieć wszystkim tym ktorzy pisza o tym miejscu złe rzeczy ze... zachwycona
Doprowadził nas GPS (2) Lokal położony w niezbyt atrakcyjnym miejscu,z dala od... HIT TRAGEDIA KELNERKI SA STRASZNE (1) NA JAKIEJ PODSTAWIE ZATRUDNILI TE KLNERKI? LOKAL JEST FAJNY CENY... KLIENT OBIEKTYWNY bardzo kipsko (1) Polędwic bardzo słona że chyba kucharzowi cała miska soli i się wsypała..... mateusz Niedoprawione zimne jedzenie (1) Zupa wegierska bez śladu papryki,,niedoprawiona,podgrzana w... HIT Zdecydowanie nie polecam (1) stolik zamówiony na 20 ,dostaliśmy o 20,10,danie zamówione o 20,10 nie... K.S. no toć przecież to Siouxie (1) przeniesione na gdyński grunt. Rewelacyjny widok z werandy, szczególnie... mika To nie jest lokal gdzi chcecie zjeść, THIS IS NOT A PLACE THAT YOU WOULD LIKE TO EAT !!! (1) W skrócie. Kelnerowi się spieszyło mimo że miał tylko 2 stoliki, w rezultacie... Nieznajomy Nareszcie coś!!! (1) Gratuluje i tak trzymać!!! Nareszcie knajpa z duszą i świetnym jedzeniem.... Casillero Polecam. (1) Jedzenie bardzo dobre. Obsluga takze. Lokal dosc maly i pewnie mozna by sie... S. Unikac (1) Zaczne od wystroju. Jakos tak skojarzylo nam sie z poprzednia epoka. A... S. REWELKA (2) Wspaniale miejsce na spedzenie czasu w wyrafinowanym, spokojnym i bardzo... Mr J Agata - opinia (1) Mi osobiście w sopockim Ferberze podoba się bardziej niż w Gdańsku, choć obie... Agata SUPER MIEJSCE! (1) JAK SIĘ OKAZAŁO TO BARDZO SYMPATYCZNE MIEJSCE GDZIE NAWET W ŚRODKU NOCY... IGA OBURZAJACE W TYM LOKALU PODAJE SIE JEDZENIE BEZ SZTUĆCÓW (1) Dzis byliśmy w barbadosie ze znajomymi i po raz pierwszy spotkałam się z... Kasia skandal (1) nie dość że kelnerkę musiałam łapać gdy podeszła posprzątać sąsiedni stolik... Marta ela i marek - opinia (1) po zmianie wlaściciela klimt jest super,obsluga bardzo mila,jedzonko palce... ela i marek ;) (1) Niewiem co chcecie od Cafe Ferber, co prawda nie bylam jeszcze w gdańskim,... Anna