walentynki (1) wieczór walentynkowy spędzony w Estragonie był naprawdę wyjątkowy:)pieknie... megi Dawna "Pod Banderą" przyjaźniejsza (1) Po remoncie lokal nie ma nic wspolnego z nazwą.Wczesniej było ciepło" i... Turysta Nie polecam (2) Zamówienie na telefon z Przymorza do Wrzeszcz dodatkowo płatne 2 zł. Grube... Tom
Dla mnie obsługa miła (1) Dla mnie obsługa miła, ale chyba za czesto sie zmienia. Jedzenie niestety... Matylda gdy :) (1) :) Stella UWAGA!!! (1) Nie polecam dostaw do domu.. dwie godziny i nic, po interwencji pozwolono... Niezadowolony klieny Jest naprawdę dobra. (1) Nie mam zastrzeżeń co do tej restouracji Aleksandra POLECAM!!!! (1) Jedzonko bardzo dobre, obsługa szybka i konkretna!polecamy 8 POLECAMY (1) Fajny wystrój, bardzo smaczne jedzenie. Dobre miejsce na randkę lub spotkanie... jotgol Niezmiennie wspaniałe miejsce (1) To będzie powtórna ocena, bowiem ponad rok temu jedną już zamieściłem. Z... Michał "Beaviso" & Paulina "Paul moja ocena (1) Pizzeria Karolla jest najlepsza w Trójmieście... Betitka MATEUSZ - opinia (1) zGODZE SIE Z TA OPINA. JA TEZ DOSTALEM ZIMNIE JEDZENIE MATEUSZ Polecamy (1) Urokliwe miejsce o wspaniałym klimacie. Miła, kompetentna i uczynna obsługa.... Marzena i Robert Brak profesjonalizmu i kultury (1) Walentynkowy wieczór spędzony w restauracji Li-du okazal sie... Kama 5+ (1) Krótko mówiąc jedzonko OK! Widać ze się starają bo są od niedawna ale to na... viola jakież moje zdziwienie (2) Bardzo lubiłem ten lokal do czasu .... Telefonu który wykonałem przed chwilą... anoinm z wyboru Pycha! (1) Byłam tam pierwszy raz, jedzenie po prostu rewelacyjne. Niestety zdecydowanie... Kasiulek Tragedia...... (1) Najpierw coś pozytywnego. Duży plus za obługę, miła i sympatyczna. Mniejszy... Ret Walentynki (1) Niezapomniany wieczór: sympatycznie przystrojona sala, specjalnie... Ewka klient - opinia (1) Przykro mówić ale kierownik nie zachęcił mnie do ponownego przyjścia.... klient