Pychotka (1) Jedzenie wysmienite,jak na razie miejsce numer 1 dla najlepszej restauracji w... a. fajnie (1) fajnie, bardzo drogo, przydałaby się japońska muzyczka swietne miejsce stefek Wszystko super oprócz obsługi (1) Lokal mógłby spokojnie konkurowac z lokalami na Długiej gdyby nie obsługa-... Klientka
Serdeczne podziekowania (1) W tym miesiacu bylem pierwszy raz gosciem Panstwa restauracji.Potrawy... Zbyszek nie dane nam było spróbować.... (1) Do Zochliny przyjechałem ok. 17.15. Zająłem stolik na środku. Nie było tłoku... Michał REWELACJA! (1) Szczerze polecam tę knajpę. Prawdziwie tajskie smaki, pełne egzotycznych... bumboxs Aga - opinia (1) Sam plac zabaw jest fajny tylko trochę za mały...Unikam chodzenia tam w... Aga UWAGA!! SPALENIZNA!!! (1) 13.02.08 razem z grupą 7 przyjaciół wybrałam sie na kolacje WALENTYNKOWĄ do... BINA Dla obsługi do kierownictwa (1) Tragedia... 20 minut oczekiwania na przyjecie zamowienia,...same sobie... Zniesmaczona Intrygujące:) (2) Jak wnioskuję z gorącej dyskusji i rozmaitych doświadczeń a raczej może... Klara rewelka!! (1) super,naprawde bardzo polecam!!!Pyszny zapiekany camembert!!Porcje spore,ale... Olenka Rewelacyjny Lokal (1) Byliśmy z narzeczoną na naszej rocznicy i muszę przyznać, że było... Tukpac POLECAM!!! (1) Wczoraj wybraliśmy się z narzeczonym na kolacje rocznicową i wyszliśmy z niej... Zadowolona klientka DJS - opinia (1) POZDRAWIAM SYMPATYCZNA WLASCICIELKE DOROTKE! WSPANIAŁE... DJS iwona - opinia (1) kelner nie mial czasu mnie obsluzyc drugi by to zrobil ale musialabym sie... iwona Bogdan - opinia (1) Najważniejsze, że nie można tu palić! Jedzenie lepiej smakuje. Bogdan Super miejsce (1) jak tylko mam okazję być w Gdyni, to kieruję swoje kroki do tej MIŁEJ... Zadowolona sympatyczna kawiarenka (1) bardzo sympatyczna kawiarenka, ciekawy wystroj, mila atmosfera i... Angel niedziela w pireusie (1) W zatłoczonej restauracji zatrzymała nas przesympatyczna kelnerka dzieki... Joanna skandaliczne zachowanie kelnerek (1) Często w weekend wpadamy do przemiłej kawiarenki Del Arte na kawę i zawsze... Krystyna Pasula